Mystieke Pilatus Bergtour met Lunch

Product ID: 28115

Vanaf € 139 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
9.5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels, Duits

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bewonder het schitterende uitzicht van de Pilatus, over de Zwitserse Alpen en het meer
  • Stijg op naar Fräkmüntegg per panorama tandradbaan
  • Rijd in de nieuwe kabelkarren naar de top van de Pilatus Kulm
  • Geniet van een typische Alpische lunch in een gezellig restaurant
Overzicht
Na het vertrek uit Zürich ga je per panorama tandradbaan en kabelbaan naar de top van de Pilatus. Ontdek waar de mythische draak woonde en geniet van een traditionele lunch omringd door het schitterende landschap en prachtig uitzicht over de Alpen.
Wat te verwachten
Reis naar de Pilatus - een mystiek, wit winters paradijs - en geniet van een lunch in een gezellig restaurant op de top van de berg met prachtig uitzicht over de Zwitserse Alpen en Luzern.

Vanaf Zürich, maak een prachtige reis door de wonderschone landschappen, langs het Vierwoudstrekenmeer naar Luzern. Bezoek het Leeuwenmonument en tijdens een korte tussenstop in Luzern en bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van deze charmante stad. Geniet van je vrije tijd om de oude stad te ontdekken voordat de reis verder gaat naar Kriens. Neem de panoramische tandradbaan en luchtkabelbaan naar de top van de Pilatus (2131 meter)*. Bij de top ligt er een mystiek, wit winterparadijs op je te wachten, met adembenemende uitzichten over de omliggende bergen en meren! Warm je op in het zelfbedieningsrestaurant Bellevue op de top van de Pilatus met een lunchmenu naar keuze. Volgens de legende, woonden er vroeger vriendelijke draken op deze berg! Ontdek het Drakenpad en geniet van het spectaculaire panorama-uitzicht over de Alpen.
Inbegrepen
  • Vervoer (bus, openbaar vervoer, kabelbaan en tandradbaan)
  • Lunch
Niet inbegrepen
  • Persoonlijke uitgaven
  • Drankjes
Trefpunt

Verzamelen op parkeerplaats Sihlquai, tegenover Zurich Hauptbahnhof. Volg route 18 tot de weg rechtsaf slaat. Volg deze weg een meter of 50, dan is de parkeerplaats makkelijk te zien. Gelieve minstens 15 minuten voor vertrek van de tour aanwezig te zijn. Identificatie is vereist, neem een geldig identiteitsbewijs mee. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Houd er rekening mee dat de tour (vanaf Zurich) 9 uur en 30 minuten duurt.

Let wel dat deze tour alleen in de winter wordt gehouden. In de zomer wordt er een alternatieve "Gouden Retour" tocht aangeboden.

Vanaf Zürich naar Kriens en van Luzern naar Zürich word je begeleid door een Engels- of Duitssprekende gids. Let wel dat er geen gids aanwezig is op de berg.

Midden november tot begin mei is er Spaans op aanvraag mogelijk.

Vanaf € 139 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
Georganiseerd door

Best of Switzerland Tours

Product ID: 28115