Vanuit Zürich: ontdek de Stanserhorn dagtour

Vanuit Zürich: ontdek de Stanserhorn dagtour

Product ID: 28116

Vanaf € 129,74 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
9.5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels, Duits

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Geniet van een panoramische bustocht door het prachtige landschap via de Albis Pass en langs de oevers van het Meer van Luzern.
 • Bezoek het Leeuwenmonument en de belangrijkste bezienswaardigheden van Luzern
 • Neem een vintage kabeltram door de weien in bloei naar de Stanserhorn.
 • Ga naar de top van de Stanserhorn in 's werelds eerste CabriO kabeltram.
 • Geniet van het prachtige uitzicht op de meren en bergen vanuit het bovendek van de kabeltram zonder dak.
 • Maak een kleine wandeling naar de top van de berg en bezoek het marmottenpark
Overzicht
Ontdek de Stanserhorn op deze dagtour vanuit Zürich. Bekijk het prachtige landschap tijdens de tocht door de Albis Pass en langs het Meer van Luzern naar de berg, waar je met de kabeltram naar boven gaat en geniet van het adembenemende uitzicht.
Wat te verwachten
Tijdens deze dagtour ontdek je magnifieke Stanserhorn in het hart van het schitterende Zwitserse landschap. Vanuit Zürich word je meegenomen op een panoramische bustocht naar Luzern door het prachtige landschap via de Albis Pass en langs de oevers van het Meer van Luzern. Tijdens een korte tocht door de stad zal je het Leeuwenmonument bezoeken en de belangrijkste bezienswaardigheden van deze innemende stad.

Je krijgt wat vrije tijd om zelf de oude stad te bezoeken voordat je verdergaat naar Stans, waar je aan boord van een vintage kabelbaan een onvergetelijke rit zal maken door de bloeiende velden naar het valleistation van de eerste CabriO kabeltram in de wereld. Dit laatste meesterwerk van Zwitsers ingenieurschap is een unieke luchtkabeltram met open dak die je de Stanserhorn mee opneemt (6.230 voet/1.900 meter). Het onverstoorde uitzicht vanaf het open bovendek van de cabine is werkelijk onvergetelijk.

Bovenop de berg wacht een magnifiek uitzicht over tien meren, 100 kilometer van de Alpen en drie landen op je. Loop nog een klein eindje verder naar de top en bezoek het marmottenpark waar je deze schattige diertjes kan zien spelen en je krijgt de mogelijkheid een typisch Zwitsers gerecht te proeven in het draaiende Rondorama restaurant. Nadat je weer terug bent in Stans, ga je met de trein terug naar Luzern en krijg je nog de tijd om deze enige stad te bekijken voor de bus je weer terug brengt naar Zürich voor de avond.
Inbegrepen
 • Vervoer per bus
 • Live meertalige gids
 • Vintage kabeltramrit
 • Rijd op 's werelds eerste cabrio kabelbaan
 • Treinkaartje Stans - Luzern
Niet inbegrepen
 • Eten en drinken
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Vertrekpunt vanuit Zürich Sihlquai. Busparkeerplaats vlakbij Zürich Centraal Station Stop: Sihlquai - Tram: 4 of 13 (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Let wel: Deze tour wordt alleen tijdens de zomer gehouden (mei tot oktober).

De meertalige gids gaat met je mee tijdens de tour, behalve tijdens de rit de berg op en af, en ook niet tijdens de treinreis naar Luzern. Je ontvangt een tijdschema en gedetailleerde schriftelijke informatie van je gids.

Vanaf € 129,74 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (1 beoordeling)

Georganiseerd door

Best of Switzerland Tours

Product ID: 28116