Zurriola Beach

Zurriola Beach: tours en activiteiten die je niet wilt missen

San Sebastian: Rondleiding door de baai met catamaran

San Sebastian: Rondleiding door de baai met catamaran

Vaar vanuit de betoverende vissershaven van San Sebastián en begin aan een buitengewone reis aan boord van onze catamaran. Bereid je voor om betoverd te worden terwijl je door het azuurblauwe water glijdt en jezelf onderdompelt in een betoverende ervaring langs de prachtige baai en de pittoreske kustlijn. Verwen uw zintuigen met de verkwikkende zeebries die uw gezicht streelt, terwijl uw ogen worden getrakteerd op adembenemende panoramische uitzichten van ongeëvenaarde schoonheid. Ontdek iconische bezienswaardigheden zoals het ontzagwekkende Oteiza-beeldhouwwerk, de dramatische Paseo Nuevo-zeewering en de betoverende monding van de Urumea-rivier. Terwijl we onze reis voortzetten, laat u betoveren door het opvallende Kursaal, het levendige Zurriola-strand en de majestueuze toppen van de berg Ulia en de berg Igeldo. Wees getuige van de magnifieke Peine del Viento, een meesterwerk van kunst en natuur waar wind en golven harmonieus dansen. Keer terug naar de felbegeerde Bahía de la Concha en verwen uw zintuigen met de kustcharme van Ondarreta Beach, de vorstelijke elegantie van Miramar Palace en de panoramische vergezichten vanaf de iconische Pico del Loro. Leg onvergetelijke momenten vast en creëer blijvende herinneringen terwijl je de wonderen van de stad vanuit een uniek perspectief verkent. Grijp tijdens de hele reis de kans om verbluffende foto's te maken die de allure van San Sebastián laten zien. Ga met ons mee op deze opmerkelijke reis, waar avontuur en schoonheid samenkomen, en beleef een werkelijk onvergetelijke catamarantocht. Reserveer nu uw plaats en laat uw zintuigen betoveren door de allure van de zee en de pracht van San Sebastián.

San Sebastian: Kantauri 2 Baaien, Heuvels en Pasaia Tour

San Sebastian: Kantauri 2 Baaien, Heuvels en Pasaia Tour

Klein familiebedrijf, gerund door inwoners van de stad, die je de charmes van de oostkust van San Sebastian laten ontdekken, de verschillende baaien, kliffen, de geschiedenis en de geheimen. De rondvaarten worden gedaan in groepen van maximaal 12 personen, in een zeer ruime en comfortabele boot, obstakelvrije en snelle boot. Bovendien zullen Ruth en Asier er alles aan doen om het de passagiers naar de zin te maken en ze van alle gemakken te voorzien. Het is meer dan een tour, het is een ervaring, die omdat er maar weinig mensen zijn samen beleefd kan worden, waardoor er een zeer aangename sfeer ontstaat. Kantauri 2 baaien, twee uur ontspannen varen met spectaculaire landschappen als achtergrond, terwijl we genieten van de ochtend, middag of zonsondergang. We stellen ook ons audioverhaal tot je beschikking, zodat je desgewenst meer te weten kunt komen over de geschiedenis, anekdotes en mythologie van onze ongelooflijke E Cantabrische kust. We verlaten de haven van San Sebastian en varen langs de oostkust, de berg Urgull, de monding van de rivier Uremia, het strand La zurriola, de indrukwekkende heuvels tussen San Sebastian en Pasaia, totdat we de Faro de la Plata bereiken, die de toegang tot de "Baskische fjord" Pasaia baai aankondigt... we varen de baai binnen en zien de charmante stadjes Pasai San Juan, San Pedro... waar de geschiedenis en traditie vandaag de dag nog steeds voortduurt.

San Sebastian: fietstocht in kleine groep

San Sebastian: fietstocht in kleine groep

Ontdek San Sebastian op de fiets en bezoek de hotspots van de stad samen met een lokale gids. Bekijk de beroemde stranden van San Sebastian en bewonder de kunst en architectuur terwijl je deze levendige kuststad ontdekt. Vertrek vanuit het centrum van de stad en fiets langs drie van de stranden van de stad. Fiets langs de stranden van Ondarreta, La Concha en Zurriola en bekijk de beelden van de Comb of the Wind aan de westkant van Ondarreta Beach. Rijd vervolgens langs de prachtige gebouwen die de Spaanse koningin Maria Cristina heeft laten bouwen tijdens haar bewind aan het eind van de 19e eeuw. Fiets door tot de oostkant van Zurriola Beach om het beeld van de Vredesduif te zien, voordat je weer terugfietst naar het ontmoetingspunt.

"Kantauri 3 baaien" 2 landen, San Sebastian-Pasaia-Hendaia

"Kantauri 3 baaien" 2 landen, San Sebastian-Pasaia-Hendaia

Een onvergetelijke zeildag waarbij u dankzij onze complete en unieke ervaring de prachtige oostkust van Gipuzkoa vanaf de zee ontdekt. Toeristische route van 4 uur en een half in de Brai, Unieke motorboot in het gebied, met een capaciteit voor 12 passagiers, zeer comfortabel en toegankelijk. Tijdens de route stellen we ons Brai-audioverhaal tot uw beschikking, een gepersonaliseerd kaartsysteem dat u kunt activeren door de QR-code te scannen, om meer te weten te komen over de geschiedenis, anekdotes, geheimen en mythologie van de enclaves die we zullen bezoeken. Vergeet je mobiele telefoons en koptelefoon niet. We vertrekken vanuit de haven van San Sebastian, varend in oostelijke richting…. We zullen de berg Urgull en de monding van de Uremia-rivier omzeilen en de Santa Catalina-brug en het zurridla-strand zien. Vervolgens bezoeken we de maagdelijke en imposante kliffen van de Ulia-berg, waar we naast de rotsachtige baaien verschillende zeevogels kunnen spotten die in het gebied nestelen... De oostelijke Flysch. We gaan verder richting de spectaculaire baai van Pasaia... waar de vuurtoren van La Plata de toegang tot zijn majestueuze fjord en het pittoreske vissersdorp zal aankondigen, na het bezoek gaan we richting de prachtige Hondarribia en de Txingudi-baai... maar ondertussen zullen we bezoek de indrukwekkende kliffen van Jaizkibel, de plaats waar talloze overblijfselen uit het verleden zich ophopen. Voordat we bij de Txingudi-baai aankomen, zal de bemanning je een kleine "snack" serveren en gedurende die tijd zullen we de Bidasoa-rivier bevaren tot aan de baai, we bereiken Frankrijk en maken een pauze voor een kopje koffie in de haven van Hendaia. Vanaf de baai varen we naar het strand van Ondarraitz tot aan de mooie tweeling en het kasteel van Lábbadie, waar we beginnen terug te keren naar San Sebastian voor de lunch. Om onze indrukwekkende Kantauri 3bays-tour te beëindigen, gaan we de beroemde baai van "la Concha" binnen, waar we de stranden en het eiland "SantaClara" zullen bezoeken, en terwijl je een duik durft te nemen, zal onze bemanning een voortreffelijke catering bereiden, bestaande uit aardappelomelet, groentesalade, gildas, kaas, met noten, kweepeerrozijnen en breekspiesen opgejaagd met een exquise Txakoli!! alle typische producten uit de streek. En aangezien we niet willen dat je je ervaring bij ons vergeet... zal de bemanning je vooraf voorzien, met een mooi cadeau-souvenir!!!!

San Sebastian: Exclusieve jachttour in de baai van La Concha

San Sebastian: Exclusieve jachttour in de baai van La Concha

In tegenstelling tot andere toeristenboten is ons luxe jacht voor kleine groepen en heeft het 2 dekken die slechts maximaal 50% van onze capaciteit in beslag nemen, omdat we willen dat je een echte exclusieve zeilervaring hebt. Er is genoeg ruimte aan boord om iedereen comfortabel te ontvangen en hun eigen ruimte te creëren. Aan boord van ons grote luxe jacht dat vertrekt vanuit de kleine haven van San Sebastian zullen we de stad zien vanaf de zee, Paseo Nuevo, Zurriola strand, Urumea riviermonding, Santa Clara eiland, Peine de los Vientos, stadhuis, La Concha baai, Pico del Loro... Je zult de kliffen van San Sebastian ontdekken, ze bijna met je hand aanraken, alleen zichtbaar vanaf zee en we zullen de haven van Pasajes binnengaan via de natuurlijke ingang, een van de meest zonovergoten uitzichten van de hele Baskische kust. We bezoeken de oude vissershuizen in de haven, varen op een luxe manier terug de baai van La Concha in en laten het anker zakken midden in de baai, ver weg van drukte en lawaai, waar iedereen kan doen wat hij of zij het prettigst vindt: zwemmen, zonnebaden, chillen, eten en genieten van een drankje. De tijd vliegt voorbij zonder dat je er erg in hebt. Kom en doe met ons mee voor deze unieke ervaring!

Fietstocht in San Sebastian & hapje en drankje GRATIS

Fietstocht in San Sebastian & hapje en drankje GRATIS

Route Dit is een typische route voor dit product Stop bij: Peine del Viento, Paseo Eduardo Chillida, San Sebastian - Donostia Spanje Onze gids geeft uitleg over het monument en over de verschillende uitzichten die je er kunt zien. Duur: 15 minuten Langs: Paseo Nuevo Pasealeku Berria, 20009 San Sebastian - Donostia Spanje De hele rit wordt afgelegd over het fietspad, genietend van de prachtige uitzichten zonder enig gevaar. Stoppen bij: Miramar Palace, Paseo de Miraconcha, 48, 20007 San Sebastian - Donostia Spanje Je kunt de tuinen van het paleis bezoeken en krijgt een korte historische uitleg van onze gids. Duur: 15 minuten Stop bij: Anoeta Stadion, 1 Anoeta Pasalekua, 20014 San Sebastian - Donostia Spanje Het nieuwe voetbalstadion van Real Sociedad wordt omringd. Duur: 10 minuten Stop bij: La Concha Strand, De la Concha Ibilbidea, San Sebastian - Donostia Spanje We volgen het hele strand van La Concha langs het fietspad en gaan door de tunnel naar het strand van Ondarreta. Duur: 10 minuten Stop bij: Zurriola Beach, Paseo de Zurriola, 20002 San Sebastian - Donostia Spanje We lopen langs het strand van Zurriola, bewonderen de golven en stoppen aan het einde van de wandeling. Prachtig uitzicht om een groepsfoto te maken. Duur: 10 minuten Stop bij: Ondarreta Strand, Avenida de Satrustegui, 20018 San Sebastian - Donostia Spanje We steken de tunnel over die de stranden scheidt en verschijnen in Ondarreta, waar we het fietspad naar de Peine del Viento volgen. Duur: 10 minuten Stoppen bij: San Sebastian - Donostia, San Sebastian - Donostia, Provincie Guipuzcoa, Baskenland We fietsen langs de belangrijkste delen van de stad. Duur: 1 uur

San Sebastián: stadstour met pintxos en wijn

San Sebastián: stadstour met pintxos en wijn

Ontdek de natuurlijke schoonheid van San Sebastián vanaf de top van de berg Igueldo en vind het meest geweldige uitzicht over de stad. Leer meer over de geschiedenis van Baskenland, de Golf van Biskaje en de rol van San Sebastián hierin. Daal Igueldo af aan boord van de houten kabelbaan, die meer dan 100 jaar oud is. Stap uit bij het meest gefotografeerde beeld van de stad, de Peine del Viento van Eduardo Chillida. Ga naar de andere 'Finis Terrae' van de stad, Sagüés en La Zurriola, het epicentrum van de surfscene in San Sebastián. Bekijk de belangrijkste kenmerken van de stad, de romantische hoekjes, het paleis gebouwd voor koninklijke zomers, de door Frankrijk beïnvloede, modernistische en rationalistische gebouwen, of recentere architectuur zoals het Kursaal. Bezoek het gastronomische epicentrum van San Sebastián; Old Town, de thuisbasis van de pintxo-bars, de gastronomische Sociedades en de doorgewinterde lokale bevolking die geniet van het tijdloze 'Txikiteo' [een soort uptempo bar-hopping]. Bezoek drie van de meest iconische bars om hun drie beroemdste pintxos te proberen, vergezeld van cider, wijn of bier. Eindig met een romig, zoet ambachtelijk ijsje.

6 activiteiten gevonden

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Topactiviteiten in San Sebastián

197 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Zurriola Beach: topattracties in de buurt

Zurriola Beach: tours en activiteiten die je niet wilt missen

San Sebastian: Rondleiding door de baai met catamaran

San Sebastian: Rondleiding door de baai met catamaran

Vaar vanuit de betoverende vissershaven van San Sebastián en begin aan een buitengewone reis aan boord van onze catamaran. Bereid je voor om betoverd te worden terwijl je door het azuurblauwe water glijdt en jezelf onderdompelt in een betoverende ervaring langs de prachtige baai en de pittoreske kustlijn. Verwen uw zintuigen met de verkwikkende zeebries die uw gezicht streelt, terwijl uw ogen worden getrakteerd op adembenemende panoramische uitzichten van ongeëvenaarde schoonheid. Ontdek iconische bezienswaardigheden zoals het ontzagwekkende Oteiza-beeldhouwwerk, de dramatische Paseo Nuevo-zeewering en de betoverende monding van de Urumea-rivier. Terwijl we onze reis voortzetten, laat u betoveren door het opvallende Kursaal, het levendige Zurriola-strand en de majestueuze toppen van de berg Ulia en de berg Igeldo. Wees getuige van de magnifieke Peine del Viento, een meesterwerk van kunst en natuur waar wind en golven harmonieus dansen. Keer terug naar de felbegeerde Bahía de la Concha en verwen uw zintuigen met de kustcharme van Ondarreta Beach, de vorstelijke elegantie van Miramar Palace en de panoramische vergezichten vanaf de iconische Pico del Loro. Leg onvergetelijke momenten vast en creëer blijvende herinneringen terwijl je de wonderen van de stad vanuit een uniek perspectief verkent. Grijp tijdens de hele reis de kans om verbluffende foto's te maken die de allure van San Sebastián laten zien. Ga met ons mee op deze opmerkelijke reis, waar avontuur en schoonheid samenkomen, en beleef een werkelijk onvergetelijke catamarantocht. Reserveer nu uw plaats en laat uw zintuigen betoveren door de allure van de zee en de pracht van San Sebastián.

San Sebastian: Kantauri 2 Baaien, Heuvels en Pasaia Tour

San Sebastian: Kantauri 2 Baaien, Heuvels en Pasaia Tour

Klein familiebedrijf, gerund door inwoners van de stad, die je de charmes van de oostkust van San Sebastian laten ontdekken, de verschillende baaien, kliffen, de geschiedenis en de geheimen. De rondvaarten worden gedaan in groepen van maximaal 12 personen, in een zeer ruime en comfortabele boot, obstakelvrije en snelle boot. Bovendien zullen Ruth en Asier er alles aan doen om het de passagiers naar de zin te maken en ze van alle gemakken te voorzien. Het is meer dan een tour, het is een ervaring, die omdat er maar weinig mensen zijn samen beleefd kan worden, waardoor er een zeer aangename sfeer ontstaat. Kantauri 2 baaien, twee uur ontspannen varen met spectaculaire landschappen als achtergrond, terwijl we genieten van de ochtend, middag of zonsondergang. We stellen ook ons audioverhaal tot je beschikking, zodat je desgewenst meer te weten kunt komen over de geschiedenis, anekdotes en mythologie van onze ongelooflijke E Cantabrische kust. We verlaten de haven van San Sebastian en varen langs de oostkust, de berg Urgull, de monding van de rivier Uremia, het strand La zurriola, de indrukwekkende heuvels tussen San Sebastian en Pasaia, totdat we de Faro de la Plata bereiken, die de toegang tot de "Baskische fjord" Pasaia baai aankondigt... we varen de baai binnen en zien de charmante stadjes Pasai San Juan, San Pedro... waar de geschiedenis en traditie vandaag de dag nog steeds voortduurt.

San Sebastian: fietstocht in kleine groep

San Sebastian: fietstocht in kleine groep

Ontdek San Sebastian op de fiets en bezoek de hotspots van de stad samen met een lokale gids. Bekijk de beroemde stranden van San Sebastian en bewonder de kunst en architectuur terwijl je deze levendige kuststad ontdekt. Vertrek vanuit het centrum van de stad en fiets langs drie van de stranden van de stad. Fiets langs de stranden van Ondarreta, La Concha en Zurriola en bekijk de beelden van de Comb of the Wind aan de westkant van Ondarreta Beach. Rijd vervolgens langs de prachtige gebouwen die de Spaanse koningin Maria Cristina heeft laten bouwen tijdens haar bewind aan het eind van de 19e eeuw. Fiets door tot de oostkant van Zurriola Beach om het beeld van de Vredesduif te zien, voordat je weer terugfietst naar het ontmoetingspunt.

"Kantauri 3 baaien" 2 landen, San Sebastian-Pasaia-Hendaia

"Kantauri 3 baaien" 2 landen, San Sebastian-Pasaia-Hendaia

Een onvergetelijke zeildag waarbij u dankzij onze complete en unieke ervaring de prachtige oostkust van Gipuzkoa vanaf de zee ontdekt. Toeristische route van 4 uur en een half in de Brai, Unieke motorboot in het gebied, met een capaciteit voor 12 passagiers, zeer comfortabel en toegankelijk. Tijdens de route stellen we ons Brai-audioverhaal tot uw beschikking, een gepersonaliseerd kaartsysteem dat u kunt activeren door de QR-code te scannen, om meer te weten te komen over de geschiedenis, anekdotes, geheimen en mythologie van de enclaves die we zullen bezoeken. Vergeet je mobiele telefoons en koptelefoon niet. We vertrekken vanuit de haven van San Sebastian, varend in oostelijke richting…. We zullen de berg Urgull en de monding van de Uremia-rivier omzeilen en de Santa Catalina-brug en het zurridla-strand zien. Vervolgens bezoeken we de maagdelijke en imposante kliffen van de Ulia-berg, waar we naast de rotsachtige baaien verschillende zeevogels kunnen spotten die in het gebied nestelen... De oostelijke Flysch. We gaan verder richting de spectaculaire baai van Pasaia... waar de vuurtoren van La Plata de toegang tot zijn majestueuze fjord en het pittoreske vissersdorp zal aankondigen, na het bezoek gaan we richting de prachtige Hondarribia en de Txingudi-baai... maar ondertussen zullen we bezoek de indrukwekkende kliffen van Jaizkibel, de plaats waar talloze overblijfselen uit het verleden zich ophopen. Voordat we bij de Txingudi-baai aankomen, zal de bemanning je een kleine "snack" serveren en gedurende die tijd zullen we de Bidasoa-rivier bevaren tot aan de baai, we bereiken Frankrijk en maken een pauze voor een kopje koffie in de haven van Hendaia. Vanaf de baai varen we naar het strand van Ondarraitz tot aan de mooie tweeling en het kasteel van Lábbadie, waar we beginnen terug te keren naar San Sebastian voor de lunch. Om onze indrukwekkende Kantauri 3bays-tour te beëindigen, gaan we de beroemde baai van "la Concha" binnen, waar we de stranden en het eiland "SantaClara" zullen bezoeken, en terwijl je een duik durft te nemen, zal onze bemanning een voortreffelijke catering bereiden, bestaande uit aardappelomelet, groentesalade, gildas, kaas, met noten, kweepeerrozijnen en breekspiesen opgejaagd met een exquise Txakoli!! alle typische producten uit de streek. En aangezien we niet willen dat je je ervaring bij ons vergeet... zal de bemanning je vooraf voorzien, met een mooi cadeau-souvenir!!!!

San Sebastian: Exclusieve jachttour in de baai van La Concha

San Sebastian: Exclusieve jachttour in de baai van La Concha

In tegenstelling tot andere toeristenboten is ons luxe jacht voor kleine groepen en heeft het 2 dekken die slechts maximaal 50% van onze capaciteit in beslag nemen, omdat we willen dat je een echte exclusieve zeilervaring hebt. Er is genoeg ruimte aan boord om iedereen comfortabel te ontvangen en hun eigen ruimte te creëren. Aan boord van ons grote luxe jacht dat vertrekt vanuit de kleine haven van San Sebastian zullen we de stad zien vanaf de zee, Paseo Nuevo, Zurriola strand, Urumea riviermonding, Santa Clara eiland, Peine de los Vientos, stadhuis, La Concha baai, Pico del Loro... Je zult de kliffen van San Sebastian ontdekken, ze bijna met je hand aanraken, alleen zichtbaar vanaf zee en we zullen de haven van Pasajes binnengaan via de natuurlijke ingang, een van de meest zonovergoten uitzichten van de hele Baskische kust. We bezoeken de oude vissershuizen in de haven, varen op een luxe manier terug de baai van La Concha in en laten het anker zakken midden in de baai, ver weg van drukte en lawaai, waar iedereen kan doen wat hij of zij het prettigst vindt: zwemmen, zonnebaden, chillen, eten en genieten van een drankje. De tijd vliegt voorbij zonder dat je er erg in hebt. Kom en doe met ons mee voor deze unieke ervaring!

Fietstocht in San Sebastian & hapje en drankje GRATIS

Fietstocht in San Sebastian & hapje en drankje GRATIS

Route Dit is een typische route voor dit product Stop bij: Peine del Viento, Paseo Eduardo Chillida, San Sebastian - Donostia Spanje Onze gids geeft uitleg over het monument en over de verschillende uitzichten die je er kunt zien. Duur: 15 minuten Langs: Paseo Nuevo Pasealeku Berria, 20009 San Sebastian - Donostia Spanje De hele rit wordt afgelegd over het fietspad, genietend van de prachtige uitzichten zonder enig gevaar. Stoppen bij: Miramar Palace, Paseo de Miraconcha, 48, 20007 San Sebastian - Donostia Spanje Je kunt de tuinen van het paleis bezoeken en krijgt een korte historische uitleg van onze gids. Duur: 15 minuten Stop bij: Anoeta Stadion, 1 Anoeta Pasalekua, 20014 San Sebastian - Donostia Spanje Het nieuwe voetbalstadion van Real Sociedad wordt omringd. Duur: 10 minuten Stop bij: La Concha Strand, De la Concha Ibilbidea, San Sebastian - Donostia Spanje We volgen het hele strand van La Concha langs het fietspad en gaan door de tunnel naar het strand van Ondarreta. Duur: 10 minuten Stop bij: Zurriola Beach, Paseo de Zurriola, 20002 San Sebastian - Donostia Spanje We lopen langs het strand van Zurriola, bewonderen de golven en stoppen aan het einde van de wandeling. Prachtig uitzicht om een groepsfoto te maken. Duur: 10 minuten Stop bij: Ondarreta Strand, Avenida de Satrustegui, 20018 San Sebastian - Donostia Spanje We steken de tunnel over die de stranden scheidt en verschijnen in Ondarreta, waar we het fietspad naar de Peine del Viento volgen. Duur: 10 minuten Stoppen bij: San Sebastian - Donostia, San Sebastian - Donostia, Provincie Guipuzcoa, Baskenland We fietsen langs de belangrijkste delen van de stad. Duur: 1 uur

San Sebastián: stadstour met pintxos en wijn

San Sebastián: stadstour met pintxos en wijn

Ontdek de natuurlijke schoonheid van San Sebastián vanaf de top van de berg Igueldo en vind het meest geweldige uitzicht over de stad. Leer meer over de geschiedenis van Baskenland, de Golf van Biskaje en de rol van San Sebastián hierin. Daal Igueldo af aan boord van de houten kabelbaan, die meer dan 100 jaar oud is. Stap uit bij het meest gefotografeerde beeld van de stad, de Peine del Viento van Eduardo Chillida. Ga naar de andere 'Finis Terrae' van de stad, Sagüés en La Zurriola, het epicentrum van de surfscene in San Sebastián. Bekijk de belangrijkste kenmerken van de stad, de romantische hoekjes, het paleis gebouwd voor koninklijke zomers, de door Frankrijk beïnvloede, modernistische en rationalistische gebouwen, of recentere architectuur zoals het Kursaal. Bezoek het gastronomische epicentrum van San Sebastián; Old Town, de thuisbasis van de pintxo-bars, de gastronomische Sociedades en de doorgewinterde lokale bevolking die geniet van het tijdloze 'Txikiteo' [een soort uptempo bar-hopping]. Bezoek drie van de meest iconische bars om hun drie beroemdste pintxos te proberen, vergezeld van cider, wijn of bier. Eindig met een romig, zoet ambachtelijk ijsje.

De topbezienswaardigheden in San Sebastián

Activiteiten in Zurriola Beach

Rondleidingen in Spanje

Wat te doen in Spanje

Andere activiteiten in Zurriola Beach

Wil je alle activiteiten in Zurriola Beach bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.