Zwinger

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Zwinger

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 8.191 beoordelingen

Duidelijke rondleiding met veel leuke en aangename momenten. Thomas onze gids was werkelijk fantastisch. Hij vertelde alles heel gedetailleerd met leuke anekdotes. gaf ook enkele leuke restaurants mee. Lekker gegeten!!! Een minpuntje : jullie voucher vermelde dat we om 11.15u aanwezig moesten zijn zodat we om 11.30u konden vertrekken. Het werd 12.30u!

De gids was erg enthousiast. Ze was goed verstaanbaar en hield de groep goed bij elkaar. Ze gaf een goed beeld van de stad. Ze gaf leuke, grappige opmerkingen over de historische gebouwen. Dat is een goede manier om de informatie te blijven omthoudem.

Verrassende nieuwe informatie over hoe het heeft kunnen gebeuren

Nu 5 dagen later nog onder de indruk van deze tour. Zo bijzonder om objectieve antwoorden te krijgen op vragen die men liever ontwijkt. Onze gids ( een nieuwe Europeaan) heeft dit voortreffelijk gedaan. Zou de tour direct weer boeken

De trip was met Get your guide heel snel geregeld en het was een hele mooie ervaring. We hadden een fantastische gids die ons heel veel wist te vertellen over de opera en een stukje van de "vernieuwde" oude stad.

Aanrader, je krijgt veel info over verleden, heden en toekomst v/d stad. We doen iets dergelijks bij iedere city trip. De voor ons leukste bezoeken we vervolgens nog een keer zelfstandig.