Kreta

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Kreta

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 8.516 beoordelingen

Erg leuke boottocht, verzamelpunt is bij een restaurant en zij brengen je naar de boot toe. Het gebeurde wel op zijn Grieks want rond 12:20 zaten we nog bij het restaurant te wachten. Eenmaal bij de boot duurde het ook nog even voor we erop mochten dus zaten uiteindelijk rond 12;45 op de boot. Iedereen moest volgens de regels een mondkapje op maar de 1,5 meter afstand kon met 16 mensen niet bewaard worden op de boot.

Wij hebben de moonlight tour gedaan. We hebben er echt van genoten. Je rijd met een groep helemaal naar de top van de bergen. Eenmaal daar aangekomen kan je genieten van een drankje en van het uitzicht. Er worden foto's gemaakt voor de rit, die je aan het einde kan kopen voor een lage prijs. Als aflsuiter een heerlijke barbeque & drankje. We hebben echt genoten!

Ik kreeg een tijd van 4:45-5:00 word je opgehaald. Een uur gewacht en toen maar weer terug naar bed gegaan om uiteindelijk om 6 uur gebeld te worden om erachter te komen dat de tijd van ophaal 6 uur was in plaats van 5. En stonden ze bij het verkeerde hotel. Maar voor de rest echt een super dag en super begeleid.

Was leuk maar wel druk in de bus, want er stond dat er afstand gehouden werd en schoongemaakt werd wat niet gebeurd was. ook het ontbijt zat er niet bij terwijl dat er bij stond. het was wel erg leuk en erg mooi op elafonissi beach.

Prima om shipwreck beach te bezoeken. Verder niet bijzonder. De blauwe grotten zagen we kort, maar op de terugweg, toen de zon er al niet meer op stond. Ook het strand niet van bovenaf gezien, wat het mooist schijnt te zijn.