Meer foto's

Vanaf € 95 per persoon

Salvador Dalí Kleine Groep Dagtour Vanuit Barcelona

Product ID: 7607
Belangrijke Informatie
Duur
11 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bezoek Cadaqués, het vissersdorp dat de kunst van Dalí inspireerde
 • Verken het surrealistische Dalí-Museum in Figueres
 • Verken de verborgen baaien en inhammen van de wilde Costa Brava
 • Neem een tour door het huis van Dalí in Port Lligat
 • Eindig de dag bij Platja de Castel, een van de mooiste stranden van de omgeving
Overzicht
Stap de surrealistische wereld van Salvador Dalí binnen op een dagtour vanuit Barcelona. Bezoek het prachtige kuststadje Cadaqués en lunch hier. Bekijk het Dalí-Mueum in Figueres en ervaar het Costa Brava-landschap dat zijn unieke kunst inspireerde.
Wat te verwachten
Met deze dagtour vanuit Barcelona treed je in de voetsporen van het surrealistische genie Salvador Dalí, en verken je het landschap dat de inspiratie vormde voor zijn kunst. Je zult zijn favoriete schuilplaatsen, het legendarische Dalí-museum bij Figueres en zijn voormalige huis vlakbij Cadaqués bezoeken.

Je zult vanaf Barcelona naar Figueres gaan, waar je de geboorteplaats van Dalí en het bijzondere museum dat gewijd is aan zijn werk zult bezoeken. Dalí wou dat bezoekers zijn enorme collectie als "een geheel" zouden zien, daarom is er geen catalogus en is het werk niet in een georganiseerde manier tentoongesteld.

De tour gaat verder naar het prachtige kustelijke dorpje Cadaqués dat beroemd is om zijn witkalken mediterraanse huizen en smalle straten. Met zijn aantrekkelijke baai is dit een van de meest pittoreske dorpjes aan de Costa Brava. Wat vooral ongelofelijk mooi is is het indrukwekkende landschap op de weg ernaartoe!

Bij de lunch kun je lokale zeevruchten proberen op één van de vele terrasjes, of je kunt gewoon een boterham pakken en ontspannen op het strand. Je zult al snel begrijpen waarom Cadaqués Dalí en vele andere kunstenaars geinspireerd heeft.

Je zult langs de kust naar het kleinere dorpje Port Lligat reizen, waar Dalí de rust en vrede zocht die hem echt inspireerden. Ten slotte zal de tour naar Cap de Creus gaan, het meest oostelijke punt van het Spaanse vasteland en een van de meest prachtige kustlandschappen van het hele land.

Het winterschema (15 september - 30 juni) begint met een rit naar Figueres, waar je de ochtend door zult brengen met het verkennen van het Dalí-museum. Tijdens de zomer kunnen massa's touristen de rit naar Cadaqués bemoeilijken, daarom bezoek je in plaats van het huis van Dalí het kasteel in Pubol dat hij aan zijn vrouw gaf.
Inbegrepen
 • Vervoer per luxueuze minibus met airconditioning
 • Toegang tot het Dalí Museum in Figueres
 • Deskundige Engelssprekende gids
 • Reisgids van Barcelona
Niet inbegrepen
 • Lunch en snacks
 • Toegang tot het Dalí Museum in Figueres
Trefpunt

De tour vertrekt tegenover het openluchtcafé van de beroemde Palau de la Musica, dat aan de Via Laietana ligt. Het exacte adres van het kantoor is Calle Palau de la Musica 1, 08011. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Het Port Lligat Huis is gesloten tussen 7 januari en 11 februari (2015).

Lunch is niet inbegrepen in de prijs van de tour, maar de tour stopt wel bij plekken waar je een groot aantal mogelijkheden hebt om te lunchen voor alle budgetten.

Draag comfortabele kleding en schoenen, geschikte voor het weer. Het wordt aangeraden om zonnebrand mee te nemen.
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (79 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Explore Catalunya

Product ID: 7607