Datums kiezen

Natuurpark ArrabidaBoot- & zeiltochten

Natuurpark Arrabida Boot- & zeiltochten: onze aanbevelingen

Setubal & Tróia: Boottocht om dolfijnen te spotten in de monding van de Sado

1. Setubal & Tróia: Boottocht om dolfijnen te spotten in de monding van de Sado

Vertrek vanuit Setubal of Tróia aan boord van een 22 meter lange catamaran en ga op zoek naar de gemeenschap van dolfijnen die de monding van de Sado bewonen. Laat je begeleiden door een goed geïnformeerde bemanning die hun expertise zal gebruiken om deze speelse dolfijnen in hun natuurlijke habitat te lokaliseren. Leer meer over deze unieke dolfijnengemeenschap, de enige in zijn soort in Portugal, met je deskundige gidsen. Vaar door de monding en bewonder de prachtige landschappen van de kustlijn van het natuurpark Arrábida. Let op de speelse dolfijnen die al generaties lang dit deel van de kust bewonen. Kijk hoe de dolfijnen stoeien en spelen terwijl ze door het kalme water zwemmen. Hoor meer over hun voedingsgewoonten, voortplanting en hun relatie met mensen tijdens een informatieve en ontspannende boottocht.

Arrábida-jachttour van een hele dag vanuit Lissabon

2. Arrábida-jachttour van een hele dag vanuit Lissabon

Klim aan boord van een jacht voor 8 passagiers voor een dagtour door het prachtige natuurpark Arrábida ten zuiden van Lissabon. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, ga je naar Arrábida in de gemeente Setubal en bewonder je het weidse uitzicht op de Atlantische Oceaan en de monding van de Sado. Kijk uit voor dolfijnen en zeldzame vogels, spring overboord voor een verkwikkende duik of geniet van snorkelen en zonnebaden. Bewonder het transparante blauw van de oceaangolven en geniet van het uitzicht op de prachtige bergen in het noorden. De lokale bevolking noemt dit de "Portugese Rivièra" omdat het lijkt op de Middellandse Zee. Als je avontuurlijk bent ingesteld, kun je de beschikbare kajaks of stand-up paddleboards uitproberen. Ga voor de lunch aan wal in het pittoreske Portinho da Arrábida en probeer de verse visvangst van de vissers van de dag. U kunt ook uw eigen lunch meenemen en genieten van een picknick op het strand of zelfs aan boord.

Troia: privézeilervaring met welkomstdrankje

3. Troia: privézeilervaring met welkomstdrankje

Kom samen met je vrienden of familie en geniet van de quality time die jullie allemaal verdienen aan boord van een luxe Dufour 360. Deze zeilboot is perfect voor een leuk samenzijn, tot 8 personen, met alle voorzieningen die nodig zijn om het meeste uit de ervaring. Blijf voor altijd in de herinneringen van je vrienden en familie met deze geweldige ervaring die alleen jij hen kunt bieden. Neem contact met ons op en we maken de reis graag voor u op maat.

Vanuit Lissabon: dagtour dolfijnen spotten

4. Vanuit Lissabon: dagtour dolfijnen spotten

Deze dagtour begint met een reis naar Setúbal, ten zuiden van Lissabon, een pittoreske regio, vooral bekend vanwege zijn vissershaven. In Setúbal ga je aan boord van een volledig gerestaureerd zoutgaljoen, of een moderne catamaran (afhankelijk van het weer en de zee), voor een ontspannen en plezierige reis in het Sado-estuarium, waar je meer leert over lokale tuimelaars en hopelijk een paar wilde dolfijnen in hun natuurlijke omgeving kunt spotten. De boottocht duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Zie het natuurpark van Arrábida, geniet van het indrukwekkende uitzicht en leer meer over de lokale gastronomie. Bezoek het klooster van Arrábida, en ontdek belangrijke historische locaties voordat je weer terugkeert naar het centrum van Setúbal. Voordat je terugkeert naar Lissabon, stop je bij een aantal bezienswaardigheden in de bergketen Serra da Arrábida, van waar je een oogstrelend zicht hebt op het natuurgebied en de gehele regio.

Beschikbare activiteiten

Veelgestelde vragen over Natuurpark Arrabida-Boot- & zeiltochten

Welke andere activiteiten dan Natuurpark Arrabida-Boot- & zeiltochten zijn de moeite waard in Setúbal (district)?

Andere onmisbare dingen om te doen in Setúbal (district):

Welke Natuurpark Arrabida-Boot- & zeiltochten nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Andere activiteiten in Natuurpark Arrabida

Wil je alle activiteiten in Natuurpark Arrabida bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Natuurpark Arrabida

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 41 beoordelingen

Een hele mooie dag, zeer goede gids ( Rodrigues) Prachtig weer…