Ga op een uniek culinair avontuur.
Dompel jezelf onder in de charme van Bologna, de hoofdstad van het eten, tijdens een heerlijke drie uur durende ervaring vol kameraadschap, verfrissende drankjes en verrukkelijke gerechten.
Geniet van een onconventionele vakantieactiviteit! Deze unieke sessie biedt de mogelijkheid om de kunst van handgemaakte pasta (ja, geen pastamachine in ons Lab) onder de knie te krijgen, zoals handgemaakte Tagliatelle pasta gecombineerd met een authentieke Ragu saus, gemaakt door echte "Sfogline" (en je wordt een van hen!).
Deze culinaire reis wordt begeleid door een ervaren lokale chef die je verwelkomt met een glas Pignoletto.
Begin de ervaring met het leren hoe je een goede Local spritz maakt - een heerlijk drankje dat dient als de perfecte ijsbreker voor je mede-deelnemers en een kans om kennis te maken met de culinaire maestro die de les leidt.
Als iedereen er klaar voor is, is het tijd om de culinaire wereld in te duiken!
Ontdek de rijke geschiedenis van de Italiaanse gastronomie binnen de grenzen van een traditionele Bolognese keuken als je begint met de voorbereiding van je zelfgemaakte Tagliatelle.
Met alleen lokale, verse ingrediënten van de boerderij vorm, snijd en kook je persoonlijk je eigen Tagliatelle.
Daarnaast word je geschoold in de kunst van het maken van de originele Ragu-saus om je pasta mee aan te vullen.
Terwijl de keuken bruist van activiteit, geniet je van de ervaring met een Aperol spritz in de hand - want waarom zou je je niet laten verwennen?
Zodra de culinaire creaties zijn geperfectioneerd, geniet je van de vruchten van je arbeid samen met nieuwe vrienden en je culinaire gids, terwijl je nipt van een heerlijk lokaal wijntje om je feest af te sluiten. Om af te sluiten, de beste Mokakoffie die je in de stad kunt krijgen
Waarom nog langer aarzelen? Laten we samen in de wereld van culinaire hoogstandjes duiken!