Bodrum
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Bodrum

Wil je alle activiteiten in Bodrum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Bodrum

Gemiddelde beoordeling

3.6 / 5

gebaseerd op 56 beoordelingen

We hebben echt genoten van de tour, vooral op het terrein! Het is prachtig. We hadden 3 uur op locatie in Pamukkale. Dit is genoeg om het meeste te zien, maar je zou er zeker veel langer kunnen blijven. Ik had hier graag meer tijd gehad en de tussenstops op de weg daarheen en terug in de stenen en lederen winkel weggelaten. Deze waren alleen te koop. Wc-pauzes zouden genoeg voor mij zijn geweest. Anders was alles behoorlijk goed georganiseerd en was het een leuke tour.

Een geweldige dag in de jeeps. Eten was goed. Slechts één opmerking is dat de stops in de dorpen langer duurden dan verwacht, dus de reis had gemakkelijk in 5 uur kunnen worden uitgevoerd, maar was over het algemeen goed en ook een geweldig leuk watergevecht.

We hebben de tour de avond ervoor spontaan geboekt en alles is geweldig verlopen. Onze gidsen waren erg vriendelijk en probeerden onze dag spannend te maken. De tour wordt sterk aanbevolen en is meerdere keren door andere deelnemers geboekt.

Ophalen bij de cruisehaven uitgewerkt, zeer goed georganiseerd,

Alles is gelukt, erg leuke gidsen, lokaal, erg lekker eten, de hit was het watergevecht tussen de jeeps, dat meer dan 3/4 van de tour trok. Inclusief stops om het waterreservoir te vullen en kleine hinderlagen

De auto's waren geen jeep of klassieke 4x4. In plaats daarvan gebruikten ze bussen. Het blijft dat de bussen cool waren en vooral de gidsen waren heel erg aardig. Een grote dank aan hen!