Bodrum Dagtrips

  • Wateractiviteiten
  • Avonturen
  • Dagtochten
12 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Bodrum

Welke topattracties zijn een must-see in Bodrum?

De topattracties in Bodrum zijn:

Bodrum: wat zijn de beste dingen om te doen op regenachtige dagen?

Bodrum: wat zijn de beste betaalbare dingen om te doen?

Bodrum: wat zijn de populairste musea en tentoonstellingen?

Sitemap Bodrum

Wil je alle activiteiten in Bodrum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Bodrum

Gemiddelde beoordeling

3.6 / 5

gebaseerd op 56 beoordelingen

Geweldige reis! Ik ging een keer in mei en vond het zo leuk dat ik in juni weer kwam met mijn familie. Het is een heerlijke dagtocht die vertrekt vanuit de haven en je kunt de hele dag ontspannen op het water. De boot heeft twee niveaus en ik waardeer het dat u uw schoenen uit moet doen als u op de boot stapt. De bovenverdieping heeft kussens en dunne matrassen waar je op kunt liggen. Eten is vers en geweldig, en het personeel is aardig! Zwemmen in de verschillende baaien is een droom. Zou absoluut opnieuw en opnieuw komen! !

Gewoon mooi! De gidsen waren geweldig. Heerlijk eten, zeer goed georganiseerd. Je voelde je gewoon goed. We zijn in totaal 5 keer gestopt om in het water te kunnen springen. Graag weer! In ieder geval leuk voor jong en oud! Een tip: neem in ieder geval een strandlaken mee. De grond op het dek is erg heet voor de voeten :).

Geweldige dag op de boot. Juiste maat boot, niet de fabriek! De plekken om te zwemmen zijn erg mooi, genoeg tijd om te genieten. Zeer bevredigende maaltijd, zeer vriendelijk personeel! We kunnen boven zitten met kussens om uit te rusten, leuke muziek en niet te luid. Kortom, ik raad 100% aan voor de prijs :)

Mooie ervaring met baaien met kristalhelder en transparant water. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Lunch wordt aangeboden (pasta, kip en salade... erg goed) en 's middags watermeloen, thee en koekjes. Drankjes worden apart betaald (maar de prijs is te verwaarlozen). Aanbevolen

Super gids super organisatie, maar we waren de hele dag gehaast. En 30 minuten voor de lunch. En de chauffeur rijdt als een gek.