Park Güell

Meer dan 2.000 keer geboekt vorige week

Park Güell
Toegang tot Park Güell is alleen mogelijk met vooraf online gekochte tickets. Het is aan te raden om van tevoren kaartjes te kopen om zeker te zijn van beschikbaarheid.

Park Güell: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Barcelona: Toegangskaartje Park Güell

Barcelona: Toegangskaartje Park Güell

Bezoek Park Güell met dit ticket (met tijdstip), en verken de unieke omgeving in je eigen tempo. Bewonder de kleurrijke mozaïekkunst van Antonio Gaudí, zoals de drakentrap met de wereldberoemde salamander. Ga even weg van het stadsleven terwijl je door de groene Oostenrijkse Tuinen slentert en maak prachtige foto's van Barcelona vanaf de uitkijkpunten van het park.  De aanleg van het park werd door Gaudí toegewezen aan Eusebi Güell, een Catalaanse ondernemer die een Brits woonpark wilde nabouwen op Muntanya Pelada (de kale berg). Het werd in 1926 geopend als stadspark, in 1969 erkend als artistiek monument en in 1984 uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed. Hoewel je het park op het door jou geboekte tijdslot moet betreden, kun je daarna zo lang blijven als je wilt en alles in je opnemen.

Barcelona: Rondleiding door Park Guell

Barcelona: Rondleiding door Park Guell

Bezichtig het tuinencomplex van Park Guell op Carmel Hill tijdens een rondleiding met een deskundige gids en voorrangstoegang met voorrangstickets. Leer meer over een van Antoni Gaud's meest duurzame werken en maak een wandeling door de kunst van een eeuw. Begin je reis naar Carmel Hill om het openbare park te zien dat Gaudi meer dan een eeuw geleden ontwierp. Ontdek Gaudi's kenmerkende stijl in de kleurrijke mozaïektegels van het hagedissenstandbeeld ("El Drac") bij de ingang. Traceer het begin van het park terug naar 1900, toen Barcelona veranderde in een wereldmetropool. Luister naar ingenieur Ildefons Cerdà, die de moeilijkheden van een opkomende stad onderzocht en de eisen van Barcelona aanpakte toen het snel groeide in het tweede deel van de 20e eeuw. Laat je gids zien hoe de belangrijkste architectonische kenmerken van het park zijn geïnspireerd op de Art Nouveau. Leer hoe historische bouwtechnieken de Modernisme beweging in Barcelona beïnvloedden terwijl je je verwondert over de beelden en ontwerpen van het park. Sluit je rondleiding af met een wandeling door het park en de heuvel op om vanaf het Natuurplein een adembenemend uitzicht over de stad Barcelona te hebben.

Barcelona: hop off-bustour van 24 of 48 uur

Barcelona: hop off-bustour van 24 of 48 uur

See the best of Barcelona on a double-decker hop-on hop-off bus tour. Get access to two routes with one ticket for a complete sightseeing experience. Each route has an approximate duration of 2 hours. Take a complimentary map to help you decide where you want to go and enjoy audio commentary. In addition to the open top, the buses also have an electric roof on top for use in the event of rain. The buses are adapted for people with limited mobility and are fitted with anatomical seats and heating on both decks. They also have an attendant aboard to help you with anything you may need. East Route • Plaça de Catalunya • Arc de Triomf • Port Vell • Museu d'Història de Catalunya • La Barceloneta • Port Olimpic • Poble Nou - Zoo • Teatre Nacional - Auditori • Glories - Torre Agbar • Sagrada Familia Cathedral • Recinte Modernista de Sant Pau • Park Guell • Tibidabo • La Pedrera • Casa Batllo West Route • Plaça Catalunya • Arc de Triomf • El Born - Ciutadella Zoo • Passeig Colom • World Trade Center • Jardines de Miramar • Fundació Joan Miró • Anella Olimpica • Mnac (Museo Nacional de Catalunya) • Poble Espanyol • Caixa Fòrum-Pavelló Mies Van Der Rohe • Plaça d'Espanya • Estació de Sants • Spotify Camp Nou (F.C. Barcelona) • Plaça Pius XII-Palau Reial - Pavellons Guell-Monestir de Pedralbes • L'illa diagonal • Avinguda Diagonal • La Pedrera • Casa Batlló • Plaça Catalunya

Barcelona: Stadsrondleiding met hop-on-hop-off-bustour

Barcelona: Stadsrondleiding met hop-on-hop-off-bustour

Maak een sightseeingtour door Barcelona met keuze uit 2 verschillende routes en 34 stops. Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden aan boord van een open dubbeldekkerbus en stap uit bij belangrijke punten die je interesseren, zoals de Gotische wijk of het Picasso-museum, voordat je weer op de bus springt om de route te vervolgen. Leun achterover en ontspan in een open dubbeldekker sightseeingbus. Bekijk alle belangrijke bezienswaardigheden van Barcelona en stap op je gemak in en uit. Stop bij het Picasso Museum dat een van de grootste collecties kunstwerken van Picasso ter wereld heeft. Wandel over La Rambla en ontdek een van de meest levendige wijken van de stad met talloze bars en eetgelegenheden. Bewonder de vele Unesco-werelderfgoedlocaties die Barcelona rijk is. Vooral opmerkelijk is de Sagrada Familia, een van de meest iconische werken van de beroemde architect Antoni Gaudi, die je tijdens je rondleiding door de hele stad kunt zien. De tour stops langs de routes zijn als volgt: Rode lijn: - Plaça de Catalunya - Casa Batlló - Fundació Antoni Tàpies - Passeig de Gràcia - La Pedrera - Francesc Macià - Diagonaal - Estació de Sants - Plaça d'Espanya - Caixa Fòrum - Pavelló Mies van der Rohe - Poble Espanyol - Museu Nacional d'Art de Catalunya - Anella Olímpica - Fundació Joan Miró - Telefèric de Montjuïc - Miramar - Tuinen Costa i Llobera - Wereld Handelscentrum - Colom - Museu Marítim - Port Vell - Historisch Museum van Catalonië - Haven Olímpic - Dierentuin - Park van Ciutadella Blauwe lijn: - Plaça de Catalunya - Casa Batlló - Fundació Antoni Tàpies - Passeig de Gràcia - La Pedrera - Sagrada Familia - Sant Pau Recinte Modernista - Park Güell - Tramvia Blau - Tibidabo - Sarrià - Monestir de Pedralbes - Palau Reial - Pavellons Güell - Voetbalclub Barcelona - Camp Nou - Diagonaal Les Corts - Francesc Macià - Diagonaal - Eixample

Barcelona: Toegangsbewijs voor Park Güell en rondleiding

Barcelona: Toegangsbewijs voor Park Güell en rondleiding

Krijg een spectaculair uitzicht over Barcelona terwijl je Park Güell bezoekt met een lokale gids en verken deze unieke groene ruimte met modernistische architectuur en levendige keramische tegels. Ontmoet je gids voor de ingang van de hoofdgroepen van Park Güell. Sla de wachtrij over en ontdek dit prachtige park dat meer dan 100 jaar geleden door Antoni Gaudí is ontworpen. Bekijk de prachtige bruggen, het viaduct en de monumentale zone. Slenter door het centrale plein met de prachtige, meanderende en kleurrijke bank en markt. Bekijk de Dragon Stairway met zijn wereldberoemde salamander en de twee paviljoens die het portierhuis en de ontvangstruimte waren. Nadat je de tour in de monumentale zone hebt voltooid, blijf je zo lang als je wilt om in je eigen tempo rond te dwalen en alles in je op te nemen.

Barcelona: Rondleiding Park Güell met Entree

Barcelona: Rondleiding Park Güell met Entree

Gelukkig is er een manier om de lange rijen over te slaan en voorrang te krijgen bij de attractie - door een skip-the-line tour te boeken! Met deze tours omzeil je de lange wachtrijen en loop je direct de attractie binnen, wat tijd en energie bespaart. Ontdek het grillige Park Güell tijdens een skip the line-tour met een deskundige gids. Dit iconische park is een van de topattracties van Barcelona en trekt bezoekers van over de hele wereld. Sla de vaak lange rijen over en leer meer over de geschiedenis en het ontwerp van dit prachtige park met onze deskundige gids. Tijdens deze tour verken je de vele kleurrijke mozaïeken, unieke sculpturen en kronkelende paden van het park, terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht over de stad. De gids neemt je mee naar de bekendste plekken in het park, waaronder de Salamander, de Hypostyle Room en het Terras van de Middellandse Zee. Je gids deelt fascinerende verhalen en details over Park Güell, Gaudi's inspiratie voor het park en de unieke materialen die zijn gebruikt bij de constructie van het park. Je leert hoe Gaudi Romeinse, gotische en Moorse bouwstijlen verwerkte en hoe hij van het park een waar kunstwerk maakte. Aan het einde van de tour heb je de mogelijkheid om het park op eigen gelegenheid verder te verkennen of om terug te gaan naar je hotel. Met deze skip-the-line tour en deskundige gids ontdek je de magie van Park Güell op een manier die maar weinig toeristen ervaren.

Barcelona: Sagrada Familia en Park Güell Tour

Barcelona: Sagrada Familia en Park Güell Tour

Ontdek Barcelona door de ogen van de beroemdste architect van de stad: Antoni Gaudí. Ga mee met een rondleiding door de Sagrada Familia en Parc Güell, een Unesco-werelderfgoedlocatie met voorrangstickets. Verken het park en leer meer over deze Catalaanse stijl, bekend als "trencadís", tijdens een rondleiding. Bewonder de 86 Dorische zuilen die als bomen zijn gerangschikt. Ga verder met de bus naar La Sagrada Familia, Gaudí's onvoltooide basiliek in de wijk Eixample. Sla de rijen over en stap de kathedraal binnen. Bewonder de gewelven die 70 meter hoog torenen, evenals de rijke versieringen van Gaudi's Latijnse kruisplan. Leer meer over Gaudi's gebruik van symboliek en bekijk originele tekeningen en modellen die de bouw van de kerk volgden in het Sagrada Familia Museum.

Barcelona: Rondleiding door Park Güell met Fast-Track Ticket

Barcelona: Rondleiding door Park Güell met Fast-Track Ticket

Laat de lange rijen achter je en stap in deze iconische attractie in Barcelona tijdens een skip-the-line tour. Ontmoet je gids buiten het park en stap terug in de tijd naar het begin van de 20e eeuw, toen Antoni Gaudí's visionaire meesterwerk vorm begon te krijgen. Ontdek de geheimen achter het unieke ontwerp en de materialen van het park en leer over de oorsprong als omheinde gemeenschap voor de elite van Barcelona. Wandel door de weelderige tuinen en kronkelende paden van het park en bewonder de mozaïektegels, beeldhouwwerken en panoramische uitzichten over de stad. Krijg voorrangstoegang tot de belangrijkste attracties van Park Güell, zoals de iconische Salamander, de Hypostyle Room en het Terras van de Middellandse Zee. Laat je gids verhalen vertellen over Gaudí's inspiratie en de stijlen die zijn werk beïnvloedden, variërend van Romeins tot Gotisch tot Moors. Aan het einde van de rondleiding heb je de keuze om het park in je eigen tempo verder te verkennen of om naar de heuveltoppen te klimmen voor nog meer prachtige uitzichten.

Barcelona: Rondleiding door Park Güell

Barcelona: Rondleiding door Park Güell

Eusebi Güell gaf architect Antoni Gaudi de opdracht om een landgoed voor rijke families te creëren op een groot stuk land dat hij had verworven in Barcelona. Güell wilde Britse residentiële parken recreëren, daarom noemde hij het Park Güell, op zijn Engels. Deze ideale combinatie van moderne Catalaanse architectuur, begroeiing en landschapsarchitectuur werd in 1984 uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed en is nu een van de belangrijkste attracties in Barcelona. Bezoek de viaducten, het grote plein met het beste uitzicht op Barcelona, de kamer met 100 zuilen en de beroemde Salamander van Gaudi. Ontdekken een van de bijzonderste plekken in Spanje onder begeleiding van een gids.

Barcelona: Privétour door de stad per Eco Tuk Tuk

Barcelona: Privétour door de stad per Eco Tuk Tuk

Begin aan een elektrische tuk-tuk-tour door Barcelona en ontdek enkele van de belangrijkste hoogtepunten van de stad. Geniet van de perfecte kennismaking met Barcelona terwijl je tijdens deze tour langs bezienswaardigheden zoals de Sagrada Familia vaart. Bewonder de buitenkant van enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van Barcelona, waaronder La Pedrera, Casa Batlló en de Sagrada Familia. Rijd over het Catalunya-plein en de Gotische wijk. Zie Port Vell, Ciudadela Park en Arc de Triomf. Rijd langs de voetgangersstraat La Rambla. Ga langs Plaza de Cataluña en rijd door de Olympische haven die werd gebruikt voor de Olympische Zomerspelen van 1992 tijdens dit leuke en opwindende avontuur door de stad. Ontvang aanbevelingen van uw gids over plaatsen die u kunt bezoeken en eten dat u tijdens de rit kunt proberen.

102 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Park Güell: topattracties in de buurt

Park Güell: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Barcelona: Toegangskaartje Park Güell

Barcelona: Toegangskaartje Park Güell

Bezoek Park Güell met dit ticket (met tijdstip), en verken de unieke omgeving in je eigen tempo. Bewonder de kleurrijke mozaïekkunst van Antonio Gaudí, zoals de drakentrap met de wereldberoemde salamander. Ga even weg van het stadsleven terwijl je door de groene Oostenrijkse Tuinen slentert en maak prachtige foto's van Barcelona vanaf de uitkijkpunten van het park.  De aanleg van het park werd door Gaudí toegewezen aan Eusebi Güell, een Catalaanse ondernemer die een Brits woonpark wilde nabouwen op Muntanya Pelada (de kale berg). Het werd in 1926 geopend als stadspark, in 1969 erkend als artistiek monument en in 1984 uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed. Hoewel je het park op het door jou geboekte tijdslot moet betreden, kun je daarna zo lang blijven als je wilt en alles in je opnemen.

Barcelona: Rondleiding door Park Guell

Barcelona: Rondleiding door Park Guell

Bezichtig het tuinencomplex van Park Guell op Carmel Hill tijdens een rondleiding met een deskundige gids en voorrangstoegang met voorrangstickets. Leer meer over een van Antoni Gaud's meest duurzame werken en maak een wandeling door de kunst van een eeuw. Begin je reis naar Carmel Hill om het openbare park te zien dat Gaudi meer dan een eeuw geleden ontwierp. Ontdek Gaudi's kenmerkende stijl in de kleurrijke mozaïektegels van het hagedissenstandbeeld ("El Drac") bij de ingang. Traceer het begin van het park terug naar 1900, toen Barcelona veranderde in een wereldmetropool. Luister naar ingenieur Ildefons Cerdà, die de moeilijkheden van een opkomende stad onderzocht en de eisen van Barcelona aanpakte toen het snel groeide in het tweede deel van de 20e eeuw. Laat je gids zien hoe de belangrijkste architectonische kenmerken van het park zijn geïnspireerd op de Art Nouveau. Leer hoe historische bouwtechnieken de Modernisme beweging in Barcelona beïnvloedden terwijl je je verwondert over de beelden en ontwerpen van het park. Sluit je rondleiding af met een wandeling door het park en de heuvel op om vanaf het Natuurplein een adembenemend uitzicht over de stad Barcelona te hebben.

Barcelona: hop off-bustour van 24 of 48 uur

Barcelona: hop off-bustour van 24 of 48 uur

See the best of Barcelona on a double-decker hop-on hop-off bus tour. Get access to two routes with one ticket for a complete sightseeing experience. Each route has an approximate duration of 2 hours. Take a complimentary map to help you decide where you want to go and enjoy audio commentary. In addition to the open top, the buses also have an electric roof on top for use in the event of rain. The buses are adapted for people with limited mobility and are fitted with anatomical seats and heating on both decks. They also have an attendant aboard to help you with anything you may need. East Route • Plaça de Catalunya • Arc de Triomf • Port Vell • Museu d'Història de Catalunya • La Barceloneta • Port Olimpic • Poble Nou - Zoo • Teatre Nacional - Auditori • Glories - Torre Agbar • Sagrada Familia Cathedral • Recinte Modernista de Sant Pau • Park Guell • Tibidabo • La Pedrera • Casa Batllo West Route • Plaça Catalunya • Arc de Triomf • El Born - Ciutadella Zoo • Passeig Colom • World Trade Center • Jardines de Miramar • Fundació Joan Miró • Anella Olimpica • Mnac (Museo Nacional de Catalunya) • Poble Espanyol • Caixa Fòrum-Pavelló Mies Van Der Rohe • Plaça d'Espanya • Estació de Sants • Spotify Camp Nou (F.C. Barcelona) • Plaça Pius XII-Palau Reial - Pavellons Guell-Monestir de Pedralbes • L'illa diagonal • Avinguda Diagonal • La Pedrera • Casa Batlló • Plaça Catalunya

Barcelona: Stadsrondleiding met hop-on-hop-off-bustour

Barcelona: Stadsrondleiding met hop-on-hop-off-bustour

Maak een sightseeingtour door Barcelona met keuze uit 2 verschillende routes en 34 stops. Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden aan boord van een open dubbeldekkerbus en stap uit bij belangrijke punten die je interesseren, zoals de Gotische wijk of het Picasso-museum, voordat je weer op de bus springt om de route te vervolgen. Leun achterover en ontspan in een open dubbeldekker sightseeingbus. Bekijk alle belangrijke bezienswaardigheden van Barcelona en stap op je gemak in en uit. Stop bij het Picasso Museum dat een van de grootste collecties kunstwerken van Picasso ter wereld heeft. Wandel over La Rambla en ontdek een van de meest levendige wijken van de stad met talloze bars en eetgelegenheden. Bewonder de vele Unesco-werelderfgoedlocaties die Barcelona rijk is. Vooral opmerkelijk is de Sagrada Familia, een van de meest iconische werken van de beroemde architect Antoni Gaudi, die je tijdens je rondleiding door de hele stad kunt zien. De tour stops langs de routes zijn als volgt: Rode lijn: - Plaça de Catalunya - Casa Batlló - Fundació Antoni Tàpies - Passeig de Gràcia - La Pedrera - Francesc Macià - Diagonaal - Estació de Sants - Plaça d'Espanya - Caixa Fòrum - Pavelló Mies van der Rohe - Poble Espanyol - Museu Nacional d'Art de Catalunya - Anella Olímpica - Fundació Joan Miró - Telefèric de Montjuïc - Miramar - Tuinen Costa i Llobera - Wereld Handelscentrum - Colom - Museu Marítim - Port Vell - Historisch Museum van Catalonië - Haven Olímpic - Dierentuin - Park van Ciutadella Blauwe lijn: - Plaça de Catalunya - Casa Batlló - Fundació Antoni Tàpies - Passeig de Gràcia - La Pedrera - Sagrada Familia - Sant Pau Recinte Modernista - Park Güell - Tramvia Blau - Tibidabo - Sarrià - Monestir de Pedralbes - Palau Reial - Pavellons Güell - Voetbalclub Barcelona - Camp Nou - Diagonaal Les Corts - Francesc Macià - Diagonaal - Eixample

Barcelona: Toegangsbewijs voor Park Güell en rondleiding

Barcelona: Toegangsbewijs voor Park Güell en rondleiding

Krijg een spectaculair uitzicht over Barcelona terwijl je Park Güell bezoekt met een lokale gids en verken deze unieke groene ruimte met modernistische architectuur en levendige keramische tegels. Ontmoet je gids voor de ingang van de hoofdgroepen van Park Güell. Sla de wachtrij over en ontdek dit prachtige park dat meer dan 100 jaar geleden door Antoni Gaudí is ontworpen. Bekijk de prachtige bruggen, het viaduct en de monumentale zone. Slenter door het centrale plein met de prachtige, meanderende en kleurrijke bank en markt. Bekijk de Dragon Stairway met zijn wereldberoemde salamander en de twee paviljoens die het portierhuis en de ontvangstruimte waren. Nadat je de tour in de monumentale zone hebt voltooid, blijf je zo lang als je wilt om in je eigen tempo rond te dwalen en alles in je op te nemen.

Barcelona: Rondleiding Park Güell met Entree

Barcelona: Rondleiding Park Güell met Entree

Gelukkig is er een manier om de lange rijen over te slaan en voorrang te krijgen bij de attractie - door een skip-the-line tour te boeken! Met deze tours omzeil je de lange wachtrijen en loop je direct de attractie binnen, wat tijd en energie bespaart. Ontdek het grillige Park Güell tijdens een skip the line-tour met een deskundige gids. Dit iconische park is een van de topattracties van Barcelona en trekt bezoekers van over de hele wereld. Sla de vaak lange rijen over en leer meer over de geschiedenis en het ontwerp van dit prachtige park met onze deskundige gids. Tijdens deze tour verken je de vele kleurrijke mozaïeken, unieke sculpturen en kronkelende paden van het park, terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht over de stad. De gids neemt je mee naar de bekendste plekken in het park, waaronder de Salamander, de Hypostyle Room en het Terras van de Middellandse Zee. Je gids deelt fascinerende verhalen en details over Park Güell, Gaudi's inspiratie voor het park en de unieke materialen die zijn gebruikt bij de constructie van het park. Je leert hoe Gaudi Romeinse, gotische en Moorse bouwstijlen verwerkte en hoe hij van het park een waar kunstwerk maakte. Aan het einde van de tour heb je de mogelijkheid om het park op eigen gelegenheid verder te verkennen of om terug te gaan naar je hotel. Met deze skip-the-line tour en deskundige gids ontdek je de magie van Park Güell op een manier die maar weinig toeristen ervaren.

Barcelona: Sagrada Familia en Park Güell Tour

Barcelona: Sagrada Familia en Park Güell Tour

Ontdek Barcelona door de ogen van de beroemdste architect van de stad: Antoni Gaudí. Ga mee met een rondleiding door de Sagrada Familia en Parc Güell, een Unesco-werelderfgoedlocatie met voorrangstickets. Verken het park en leer meer over deze Catalaanse stijl, bekend als "trencadís", tijdens een rondleiding. Bewonder de 86 Dorische zuilen die als bomen zijn gerangschikt. Ga verder met de bus naar La Sagrada Familia, Gaudí's onvoltooide basiliek in de wijk Eixample. Sla de rijen over en stap de kathedraal binnen. Bewonder de gewelven die 70 meter hoog torenen, evenals de rijke versieringen van Gaudi's Latijnse kruisplan. Leer meer over Gaudi's gebruik van symboliek en bekijk originele tekeningen en modellen die de bouw van de kerk volgden in het Sagrada Familia Museum.

Barcelona: Rondleiding door Park Güell met Fast-Track Ticket

Barcelona: Rondleiding door Park Güell met Fast-Track Ticket

Laat de lange rijen achter je en stap in deze iconische attractie in Barcelona tijdens een skip-the-line tour. Ontmoet je gids buiten het park en stap terug in de tijd naar het begin van de 20e eeuw, toen Antoni Gaudí's visionaire meesterwerk vorm begon te krijgen. Ontdek de geheimen achter het unieke ontwerp en de materialen van het park en leer over de oorsprong als omheinde gemeenschap voor de elite van Barcelona. Wandel door de weelderige tuinen en kronkelende paden van het park en bewonder de mozaïektegels, beeldhouwwerken en panoramische uitzichten over de stad. Krijg voorrangstoegang tot de belangrijkste attracties van Park Güell, zoals de iconische Salamander, de Hypostyle Room en het Terras van de Middellandse Zee. Laat je gids verhalen vertellen over Gaudí's inspiratie en de stijlen die zijn werk beïnvloedden, variërend van Romeins tot Gotisch tot Moors. Aan het einde van de rondleiding heb je de keuze om het park in je eigen tempo verder te verkennen of om naar de heuveltoppen te klimmen voor nog meer prachtige uitzichten.

Barcelona: Rondleiding door Park Güell

Barcelona: Rondleiding door Park Güell

Eusebi Güell gaf architect Antoni Gaudi de opdracht om een landgoed voor rijke families te creëren op een groot stuk land dat hij had verworven in Barcelona. Güell wilde Britse residentiële parken recreëren, daarom noemde hij het Park Güell, op zijn Engels. Deze ideale combinatie van moderne Catalaanse architectuur, begroeiing en landschapsarchitectuur werd in 1984 uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed en is nu een van de belangrijkste attracties in Barcelona. Bezoek de viaducten, het grote plein met het beste uitzicht op Barcelona, de kamer met 100 zuilen en de beroemde Salamander van Gaudi. Ontdekken een van de bijzonderste plekken in Spanje onder begeleiding van een gids.

Barcelona: Privétour door de stad per Eco Tuk Tuk

Barcelona: Privétour door de stad per Eco Tuk Tuk

Begin aan een elektrische tuk-tuk-tour door Barcelona en ontdek enkele van de belangrijkste hoogtepunten van de stad. Geniet van de perfecte kennismaking met Barcelona terwijl je tijdens deze tour langs bezienswaardigheden zoals de Sagrada Familia vaart. Bewonder de buitenkant van enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van Barcelona, waaronder La Pedrera, Casa Batlló en de Sagrada Familia. Rijd over het Catalunya-plein en de Gotische wijk. Zie Port Vell, Ciudadela Park en Arc de Triomf. Rijd langs de voetgangersstraat La Rambla. Ga langs Plaza de Cataluña en rijd door de Olympische haven die werd gebruikt voor de Olympische Zomerspelen van 1992 tijdens dit leuke en opwindende avontuur door de stad. Ontvang aanbevelingen van uw gids over plaatsen die u kunt bezoeken en eten dat u tijdens de rit kunt proberen.

De topbezienswaardigheden in Barcelona

Activiteiten in Park Güell

Rondleidingen in Spanje

Wat te doen in Spanje

Andere activiteiten in Park Güell

Wil je alle activiteiten in Park Güell bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Park Güell

Gemiddelde beoordeling

4.3
(32.607 beoordelingen)

Dit is zeker de moeite waard om te bekijken. De locatie is interessant, op een steile heuvel in een relatief vlakke stad. Het park werd steeds verbazingwekkender naarmate we er verder in kwamen. In eerste instantie was ik niet onder de indruk, maar toen ik de hoogteverschillen beklom en de verschillende gebieden en structuren zag, was ik uiteindelijk verbaasd. Dingen die ver weg leken in het park, zouden plotseling voor ons liggen terwijl we liepen. Een fantastisch uitzicht over de stad en helpt de Sagrada Familia in een nieuw perspectief te plaatsen wanneer deze boven de omliggende gebouwen uittorent.

Uitstekend jammer dat we niet konden profiteren van de audiogids in het Italiaans of zelfs van de gids, omdat de voorgestelde tijd onmogelijk was omdat we moesten terugkeren naar het schip.

Blij dat wij vooraf kaarten hadden gekocht omdat niemand meer het park in mocht. Sold out met grote borden. Dit park is echt een must als je Barcelona bezoekt.

Niet in de rij voor een kaartje en ook audi in het Nederlands. Mooie manier om de stad zo te zien.

Mooi park snel toegankelijk met de tickets via de app