Cortile del Belvedere

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Cortile del Belvedere

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 35.214 beoordelingen

Het adres was duidelijk en de info van tevoren ook. Fijn dat we oortjes kregen om de gids goed te volgen. Het grootste minpunt voor mij was dat er stond dat het kleinere groepen zouden zijn van maximaal 25 mensen en we met 29 waren. De gids raakte een deel van onze groep zelfs kwijt bij een stoplicht omdat ze niet naar achter keek en de groep te groot was. De informatie en de plekken die we gezien hebben klopte wel helemaal.

Leuke en erg interessante tour. Jammer dat in de Vaticaanse Musea het tempo een beetje hoog lag. Het had mooi geweest als hier iets meer tijd was geweest. De ruimte was er want druk was het zeker niet toen wij er waren.

Heel fijn om het vaticaan/sixtijnse kapel te ontdekken met een gids. Hij vertelde heel goed en duidelijk over de geschiedenis van het Vaticaan, de bijzondere verdiensten van Michelangelo en allerlei ander zaken Super!

The tour was great, we had a memorable day because the Vatican museum was almost completely empty so we could see everything instead of not able to see anything because of the crowd! Great tour, great guide!

Gids sprak de Engelse taal goed. Nam soms de tijd voor extra info. Jammer dat niet meer delen van het museum in het Vaticaan werd meegenomen. De gegeven informatie was goed.