2. Parijs: 3-gangen diner & show in Paradis Latin Cabaret
Laat je zintuigen prikkelen met een ticket voor de Paradis Latin Show in Parijs. Dompel jezelf onder in de plaatselijke kunstscene met deze zinnenprikkelende avond vol sensualiteit, poëzie, emotie en humor nadat je hebt genoten van een heerlijk driegangendiner tijdens de voorshow. Ga het cabaret binnen en word verwelkomd door acteurs, dansers en artiesten. Duik onder in een surrealistische en verrassende sfeer. Terwijl je eet, geniet je van een optreden van een bijzondere zangeres en bekijk je een unieke voorshow van het cabaret. Geniet tot slot van de verbazingwekkende show L'Oiseau Paradis. Kies uit 2 dinershowmenu's, Automn/Winter "Prestige" of "Gustave Eiffel" gesigneerd door Guy Savoy. Automn/Winter Eiffel Prestige Menu Voorgerechten Paté van gevogelte en kalfsvlees met pistachenoten en rode biet als smaakmaker of Kleuren Paradis Gerookte zalm, mierikswortelcrème, broccolipuree, zalmeitjes en sabayon van gerookte boter of Velouté van champignons, "bloemkool-hazelnoot", krokante Comté kaas Hoofdgerechten "Koulibiac" zalm, witte botersaus gemberinfusie of Cocotte "rundvlees & wortelen of Veelkleurige groenten, ei en parmezaan Gekookte groenten: gepureerde artisjok, veelkleurige wortelen, gele bieten, gekonfijte tomaten, prei, veelkleurige radijs en raapjes. Biologisch ei, parmezaan tuile en bieslook Desserts Franse kus Exotische smaak, combawa ananas sorbet, mango passievrucht inzet, op een ladyfinger koekje omhuld met pure chocolade of De peer in de kweepeer Geklopte ganache van peer, inzet van kweeperenpasta, zandkoekje. In de vorm van een witte chocolade wolk en veer. Automn/Wintermenu Terrine van ganzenlever, chutney van "butternut-kumquat", toast van melba of Ei cocotte, kastanjes en witte truffel emulsie of Remoulade van avocado en krab, gelei van schaaldieren, Granny Smith appel en een mengsel van tuinkers, shiso, radijskers en kers van Oost-Indische kers. *** Zwarte koolvisfilet met zoete specerijen, aardpeer, beurre blanc met koriander, geroosterde smaak of Medaillons van zeeduivel, saffraangroenten "bourride style". of Paradis Wellington "rauw geserveerd Runderfilet, duxelles van Parijse champignons, cecina (runderham) in bladerdeeg Gebakken rauw, runderjus met porto Desserts van Pierre Hermé Oneindig veel citroen van Pierre Hermé Citroencrème, rauw citroenschil, gekonfijte citroen, lichte citroencrème, citroenkoekjes, citroengelei, citroenijs, knapperige citroenmeringue of Zoet genot Initiatie van smaken, texturen en temperaturen rond melkchocolade en hazelnoot Drankjes: 1/2 fles mineraalwater - 1/2 fles rode wijn* - 1/4 fles champagne* *Paradis Latijnse selectie