Toegangsticket

Van Parijs: paleis en tuinen van Versailles zonder wachtrij

Van Parijs: paleis en tuinen van Versailles zonder wachtrij

Vanaf € 69 per persoon

Sla de lange wachtrijen voor tickets voor het kasteel en de tuinen van Versailles over en verken ze allebei in je eigen tempo met een rondleiding met audiogids. Maak een keuze uit de vertrekpunten van je bus voor vervoer vanuit het centrum van Parijs.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 7 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging
Gastheer of -vrouw
Engels, Spaans, Frans
Audiogids inbegrepen
Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Pools, Portugees, Russisch

Belevenis

Volledige beschrijving
Bezoek de grote zalen en staatskamers van het kasteel van Versailles tijdens een dagvullende excursie vanuit Parijs. Kies voor je vervoer per comfortabele bus uit één van de 3 vertrekpunten in de Franse hoofdstad. Wanneer je aankomt bij het monument, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, zal een drietalige gastheer je begeleiden naar het kasteel, waar een informatieve audiogids, die in 11 talen beschikbaar is, het hart van het hofleven aan je zal openbaren. Kom te weten hoe een jachthuis voor Lodewijk XIII door zijn zoon Lodewijk XIV werd veranderd en omgebouwd en daarmee uitgroeide tot het kasteel van Versailles, waarvoor het hof en de regering van Frankrijk in 1682 naar Versailles verhuisde. Verken de oogverblindende Spiegelzaal en de luxe staatskamers. Treed in de voetsporen van Lodewijk XIV ('De Zonnekoning') en wandel in je eigen tempo door tuinen die zijn ontworpen door André Le Nôtre. Op dinsdagen en in het weekend biedt je ticket tevens toegang tot de legendarische muzikale fonteinenshow. Kijk naar de waterpartijen die in een oogverblindend spektakel oplichten en daarmee je geweldige dag in Versailles helemaal compleet maken. Ga daarna terug naar Parijs.
Inbegrepen
 • Toegangsticket voor het kasteel en de tuinen van Versailles
 • Drietalige gids/gastheer
 • Ophaalservice vanaf verschillende locaties in Parijs per bus met airconditioning
 • Audiogids
 • Muzikale tuinen- en fonteinenshow (inbegrepen op dinsdag en in het weekend van april tot oktober)
 • Eten en drinken
 • Fooien (niet verplicht)
 • Vervoer van/naar je hotel
Niet geschikt voor
 • Mensen die slecht ter been zijn
 • Rolstoelgebruikers
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Je moet afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers van 12 jaar of ouder moeten één van de volgende documenten overleggen: een bewijs van volledige vaccinatie, een bewijs van een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf een negatieve test die niet meer dan 72 uur voor begin van de activiteit is uitgevoerd

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen

Niet toegestaan

 • Hoge hakken
 • Kinderwagens
 • Minderjarigen zonder begeleiding
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,2 /5

gebaseerd op 386 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,1/5
 • Vervoer
  4,3/5
 • prijs / kwaliteit
  3,8/5
 • veiligheid
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Een goede gids over de bus en het paleis is geweldig?

Genoten van de reis en zeker de wachtrijen voor ons waren redelijk kort, hoewel het een drukke zondag was. De tuinen waren een teleurstelling omdat er geen wegwijzers waren, geen stewards om te vragen en geen zitplaatsen. De kaart die we kregen, leek geen verband te houden met wat we konden zien en gaf niet aan waar we waren. We kwamen de trein pas tegen toen het te laat was om in de rij te gaan staan om hem te nemen. We werden zwaar teleurgesteld op de terugreis omdat de bus ons niet terugbracht naar ons startpunt, zoals beloofd in uw e-mail van 13 mei. Ze eindigden bij de Opera en weigerden verder te gaan. We liepen een flink eind om een taxi te vinden zonder geluk en terug bij de Opera Metro was de ingang van de lijn die we wilden gesloten en moesten we een eindje lopen naar de andere ingang. het was erg heet en we zijn allebei in de 80 en waren extreem moe. Onze tickets kosten 7,50 Euro. Het meeste van het bovenstaande is niet jouw schuld, behalve de teleurstelling aan het einde?

Verder lezen

30 september 2019

Voor ons was de beste manier om Versailles te zien met de self-guided tour. Versailles zelf was echter veel overvol en dit zette een domper op ons kijkplezier - maar dit heeft niets te maken met de reisorganisatie. Alles bij hen is redelijk goed verlopen. Ze haalden ons op bij het aangewezen ontmoetingspunt en brachten ons naar binnen, hoewel het ongeveer 45 minuten duurde om in een lichte regen te staan. Nogmaals, dit was te wijten aan de grote drukte. De tijd van 7 uur die ze je geven is bedrieglijk - inclusief vervoer en wachten in de rij. We hadden uiteindelijk ongeveer 3 uur om Versailles te bekijken.

Verder lezen

14 mei 2019

I really enjoyed the bus service to Versailles. We were picked up at multiple designated locations. I had a chance to meet other travellers including a lovely couple from Canada. When we arrived, we were provided tickets for the gardens from 11-1pm and then we met our tour guide outside the main palace to get our tickets for inside. The artwork in the palace is lovely especially in the hall of mirrors. Download the Versailles app so you can listen to the many stories about the royal family. Around 3pm, you will exit the palace and have another 1.5 hours to look around before leaving at 4:25pm. It is a quick visit and the place is huge. I suggest renting a golf cart to make the most of your time.

Verder lezen

16 oktober 2021

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 62481