Toegangsticket

Berlijn: toegang zonder wachtrij Illuseum

Berlijn: toegang zonder wachtrij Illuseum

Vanaf € 12 per persoon

Sluit je aan bij liefhebbers van illusie, jong en oud, in het Illuseum Berlin. Beleef een tentoonstelling waarin aanraken expliciet wordt aangemoedigd. Zie waarom het motto van het museum is: "U bent het museum en de illusie".

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
vanaf het eerste gebruik
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Kleine groep
Beperkt tot 1 deelnemers

Belevenis

Highlights
 • Laat je ogen voor de gek gehouden worden
 • Vermaak je brein
 • Ontdek een unieke plek voor nieuwe ervaringen en plezier met vrienden en familie
Volledige beschrijving

Neem een pauze van de echte wereld en stap het Illuseum Berlin binnen. Het Illuseum, gelegen in het centrum van Berlijn, is een plek waar niets is wat het lijkt en waar plezier, entertainment en interactiviteit voor bezoekers van alle leeftijden centraal staan. Of het nu gaat om leisteenruimte of oneindige ruimte, verbijsterende hologrammen of een indrukwekkende tunnel, iedereen kan zich even onderdompelen in een wereld vol illusies en zich laten betoveren door zijn zintuigen.

Ervaar een uniek museum waar je de zwaartekracht trotseert, de grond onder je voeten verliest, jezelf ziet groeien en krimpen en geïnspireerd raakt door optische illusies. Als een speciale traktatie, bekijk slimme speelruimtes gemaakt van duurzaam houten speelgoed met veel indrukwekkende 3D-puzzels en raadsels die niet alleen leuk zijn, maar ook je logische vaardigheden trainen. Het is gemakkelijk om een dag te verspillen in dit lastige fitnesscentrum voor de hersenen.

Inbegrepen
 • Ticket voor toegang zonder wachtrij Illuseum Berlin
 • Eten en drinken
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers moeten ook een geldig identiteitsbewijs meenemen (bijv. paspoort, rijbewijs, identiteitskaart of studentenkaart)
 • Alle deelnemers ouder dan 18 jaar moeten ofwel een bewijs van volledige vaccinatie óf een bewijs van Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden overleggen. Deelnemers die niet kunnen worden gevaccineerd moeten een bewijs van medische complicaties én een negatieve test, die niet ouder is dan 24 uur bij aanvang van de activiteit, kunnen overleggen. Deelnemers die jonger zijn dan 18 jaar moeten een negatieve test overleggen die niet meer dan 24 uur voor aanvang van de activiteit is afgenomen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

De entree van het museum bevindt zich bij Illuseum Berlin, Karl-Liebknecht-Str. 9, 10178 Berlijn

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Camera
 • Opgeladen smartphone

Niet toegestaan

 • Eten en drinken
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,2 /5

gebaseerd op 648 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  3,8/5
 • dienstverlening
  4,8/5
 • organisatie
  4,8/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Ik kan dat niet bevestigen door buiten in de rij te staan. Ik was er vóór de tijd van het ticket en kon ook direct naar binnen gaan (zondag 16.00 uur). Het was erg druk, wat een beetje vervelend was, omdat alles erg klein en smal is. De kledingkast is even wennen. Met twee kleinere kinderen (7 en 5) is het een beetje vermoeiend, de tour als het zo vol is. De kinderen vonden het leuk, we hebben geweldige foto's kunnen maken. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.

Verder lezen

14 januari 2020

Gemakkelijke registratie. Tijd om de tentoonstelling te bezoeken werd strikt in acht genomen. Max. 5 minuten eerder kon je naar het museum gaan. Vanwege het beperkte aantal bezoekers per slot, konden de objecten en experimenten goed worden bekeken en uitgeprobeerd. Tijdvak is goed gekozen. Het duurt ongeveer 50 minuten voor een rondleiding.

Verder lezen

2 januari 2020

Wij waren er met 3 kinderen (4,5,8 jaar). Iedereen had veel plezier, of het nu groot of klein was. Alles is goed uitgelegd. vriendelijk en behulpzaam personeel is overal op de stations. We waren daar ongeveer 1 1/2 uur. Er is een steraftrek omdat de ingang een beetje slecht georganiseerd is. Ondanks het kopen van een skip-the-line ticket, stonden we gemakkelijk 15 minuten buiten in de kou omdat de ingang veel te klein is. Het terrein is een beetje klein. Al met al een succesvolle reis voor ons allemaal.

Verder lezen

30 december 2019

Georganiseerd door

Product ID: 286160