Kies data

Amsterdam (Mini)bustours

Amsterdam (Mini)bustours: Onze meest aanbevolen

Vanuit Amsterdam: tour Bloemenpark Keukenhof, met vervoer

1. Vanuit Amsterdam: tour Bloemenpark Keukenhof, met vervoer

Ga mee met de Keukenhof-tour en verken de beroemdste bloementuin ter wereld. Laat je verrassen door de meer dan zeven miljoen bloemen en wandel over 15 kilometer wandelpaden door het park. De Keukenhof-tour haalt je op bij Amsterdam Centraal Station en brengt je rechtstreeks naar de ingang van het park. De toegangskaarten zijn inbegrepen. Je wordt begeleid door een live gids in de bus als je de optie met gids selecteert. Deze optie omvat ook een GPS-audiogids in de bus, beschikbaar in verschillende talen. Haal het meeste uit deze tour en kom meer te weten over de bloemen, het park, en over Nederland, de Nederlandse cultuur en de Bollenstreek. Reis met een bus met airconditioning door een gebied met eindeloze tulpenvelden, een van de meest gefotografeerde en iconische landschappen van Nederland. Bij de Keukenhof sla je de wachtrij over en kom je een van de grootste bloemenparken ter wereld makkelijk binnen. In de Keukenhof zijn meer dan 7 miljoen bloembollen geplant, waaronder tulpen, hyacinten en narcissen. Koop je kaartjes op tijd, de wereldberoemde Keukenhof Tuinen zijn minder dan twee maanden per jaar geopend en de tickets raken snel uitverkocht.

Amsterdam: dagtocht Keukenhof met molenrondvaart

2. Amsterdam: dagtocht Keukenhof met molenrondvaart

Laat je inspireren door de geuren en kleuren van meer dan zeven miljoen bloembollen in bloei in de Keukenhof. Haal het maximale uit je tijd met skip-the-line toegang tot deze populaire attractie. Vaar door het platteland tijdens een rondvaart door de Kager meren en stop bij een windmolen. Reis in comfort met de bus vanuit Amsterdam naar de Keukenhof. Maak een rondvaart vanaf de Ringvaart en geniet van de kleurrijke bollenvelden, traditionele molens en authentieke dorpen. Vaar door de Amsterdamse Kager meren, die tien unieke eilanden omvatten. Terwijl je door de smallere doorgangen tussen de eilanden vaart, kun je je vergapen aan de historische herenhuizen. Ga van boord bij een nog in werking zijnde windmolen. Na het bezoek aan de molen neem je een shuttle van 10 minuten naar de tuinen van de Keukenhof. Bij aankomst profiteer je van snelle toegang tot deze prachtige bloementuin. Verken de Keukenhof in je eigen tempo en blijf zo lang als je wilt.

Amsterdam: Zaanse Schans met kaasproeverij & klompenmakerij

3. Amsterdam: Zaanse Schans met kaasproeverij & klompenmakerij

Ga mee met een bustour vanuit Amsterdam naar de Zaanse Schans, een openluchtmuseum met werkende molens, houten huizen, schuren en winkels uit de 18e en 19e eeuw. Geniet van het commentaar van de gids, doe mee met een klompenworkshop en kijk naar een demonstratie kaasmaken. Je ontmoet je gids en chauffeur op een centraal trefpunt tegenover het Centraal Station in Amsterdam. Stap in voor een comfortabele rit in een bus met airconditioning die je in slechts 20 minuten naar je bestemming brengt. Bij aankomst volg je de gids voor een oriëntatieronde door het dorp. Bezoek het klompenmuseum voor een workshop klompen maken. Proef vervolgens Hollandse boerenkaas op de kaasboerderij. Krijg een idee van hoe het dorp was in de 18e en 19e eeuw. Naast molens en schuren zie je huizen die oorspronkelijk werden gebouwd als woningen voor rijke moleneigenaren en kooplieden. Bewonder de kleurrijke gevels geschilderd in traditionele tinten groen, beige en lichtblauw. Tot slot is het tijd om het dorp op eigen gelegenheid verder te verkennen. Voordat je op pad gaat, krijg je nog wat tips van je gids mee en kom je meer te weten over de plaatselijke geschiedenis en cultuur. Aan het einde van de tour stap je weer in de bus voor de terugrit naar Amsterdam.

Amsterdam: 3-uur durende kleine groepsreis Zaanse Schans

4. Amsterdam: 3-uur durende kleine groepsreis Zaanse Schans

Beginnend vanuit Amsterdam, profiteer je van een comfortabele rit naar de Zaanse Schans. Daar hoor je van je gids over de bezienswaardigheden en geschiedenis van dit unieke, kleine dorp en regio. Je bezoekt een klompenmakerij om te zien hoe de traditionele houten klompen worden gemaakt. Ook ga je naar een lokale kaasboerderij om te ontdekken hoe de Nederlandse Goudse kazen worden gemaakt. Daar proef je allerlei heerlijke kazen. Nadat je van je gids over de prachtige windmolens gehoord hebt, ga je naar binnen om te zien hoe deze windmolens werken. Stap op het balkon om zelf de kracht van de wind te ervaren en te genieten van het prachtige uitzicht op het platteland. Na je rondleiding op de Zaanse Schans ga je terug naar Amsterdam.

Amsterdam: hop on, hop off-bustour en optionele rondvaart

5. Amsterdam: hop on, hop off-bustour en optionele rondvaart

Ontdek de hoogtepunten van het prachtige Amsterdam tijdens een spannende hop on, hop off-tour in een open bus en een rondvaart door de grachten. Bewonder de beroemde schilderijen van Van Gogh, sta stil bij de geschiedenis van de Joodse gemeenschap in het Anne Frank Huis, of wandel door de beroemde steegjes op de Wallen. De bus rijdt van woensdag tot en met zondag tussen 10:00 en 17:00 uur. De laatste ronde vertrekt om 17:00 uur vanaf halte 1. Rode route (bij sommige haltes wordt alleen in de zomer gestopt): Halte 1 - Centraal Station (tegenover LOVERS Canal Cruises)Halte 2 - Amsterdam River Cruises / De Ruyterkade (alleen in de zomer)Halte 3 - Passenger Terminal AmsterdamHalte 4 - Gassan DiamondsHalte 5 - Oude Joodse buurtHalte 6 - Koninklijk Theater CarréHalte 7 - Heineken ExperienceHalte 8 - MuseumpleinHalte 9 - LeidsepleinHalte 10 - JordaanHalte 11 - Westerdok

Vanuit Amsterdam: Windmolens van de Zaanse Schans Tour in het Spaans

6. Vanuit Amsterdam: Windmolens van de Zaanse Schans Tour in het Spaans

Er is geen betere manier om van een middag in Nederland te genieten dan een bezoek te brengen aan de windmolens van de Zaanse Schans, de economische motor van het land tussen de 16e en 18e eeuw, toen de Nederlanders gebruik maakten van windenergie om de specerijen te malen die ze uit de koloniën hadden meegebracht en olie, mosterd en meer maken. Leer meer over de geschiedenis van deze schilderachtige en economisch belangrijke plek terwijl je door de molens reist met je vriendelijke, deskundige gids. Maak eerst een wandeling door een molen om te leren hoe deze werd bediend en de geschiedenis van de industrie in Nederland. Bezoek dan een klompenmakerij om kennis te maken met het vervaardigen van oer-Hollands schoeisel. Stop bij een kaasfabriek om een verscheidenheid aan traditionele Nederlandse kazen te proberen en leer meer over het kaasbereidingsproces. Geniet van vrije tijd om het schilderachtige gebied te verkennen, groet de boerderijdieren en maak wat foto's voordat je terugkeert naar Amsterdam.

Keukenhof: 5 uur durende groepstour in het Spaans of Engels

7. Keukenhof: 5 uur durende groepstour in het Spaans of Engels

Ontdek de beroemdste tulpentuin van ons land tijdens een tour van een halve dag naar de Keukenhof. Je rijdt van Amsterdam naar de Keukenhof, tussen Lisse en Hillegom. In 1840 kregen verschillende landschapsschilders de opdracht om het park Keukenhof te ontwerpen. De ontwerpers leunden zwaar op de Engelse stijl, die destijds in de mode was, met bloemen als middelpunt. Bij aankomst in de Keukenhof kun je meer dan 32 hectare park verkennen. Zie de uitgebreide collectie van bloemen en hybriden van verschillende soorten rond de oude molens, meren, fonteinen en brede promenades. Koop bloembollen of zaden in de kassen. Wandel door de 4 belangrijkste delen van het park vernoemd naar leden van ons eigen Koninklijke Huis. Ontdek verschillende soorten en bloembedden in het Oranje Nassau-paviljoen, het Willem Alexander-paviljoen, het Koningin Beatrix-paviljoen en het Koningin Juliana-paviljoen.

Amsterdam: bustour naar microbrouwerijen met proeverijen

8. Amsterdam: bustour naar microbrouwerijen met proeverijen

Maak een bustour door de stad met vrienden en veel bier – profiteer van de florerende bierscene van Amsterdam. Je deskundige gids zorgt voor de ultieme bierervaring. Door deze all-inclusive-tour leert je de beste brouwerijen van Nederland kennen. Gedurende de tour van 2 uur en 45 minuten bezoek je 3 Amsterdamse brouwerijen, waar je 3 van hun beste bieren gaat proeven. Bij 1 brouwerij krijg je een kijkje achter de schermen. Welke lokale brouwerijen ga je bezoeken? De brouwerijen veranderen elke dag, dus dat is een verrassing. Maak van je reis naar Amsterdam een onvergetelijke ervaring door de beste bieren van de stad te proeven.

Vanuit Amsterdam: Tulpenvelden en windmolentour met lunch

9. Vanuit Amsterdam: Tulpenvelden en windmolentour met lunch

Tulip Tours Holland laat u alle kleuren van Tulpenvelden binnen 1 dag zien! Na 25 minuten arriveert u vanuit Amsterdam bij het eerste prachtige Tulpenveld van Volendam, Bij de Tulpen experience krijgt u een gids die u begeleidt langs de Tulpenvelden, zij vertellen over de geschiedenis en het proces van de tulp! je ziet de beste culturele en historische bezienswaardigheden van Nederland, zoals een bezoek aan een oud-Hollandse windmolen en zien hoe mensen vroeger leefden en werkten. een bezoek aan het eerste tulpenveld van Volendam, met meer dan 1 miljoen tulpenbloemen, kunt u genieten van alle verschillende kleuren die er zijn. we laten zien hoe de boer te werk gaat, je kunt samen met de molen en tulpen op de foto en lunchen midden op het kleurrijkste tulpenveld dat je ooit hebt gezien.

Vanuit Amsterdam: privé dagtocht naar Keulen

10. Vanuit Amsterdam: privé dagtocht naar Keulen

Begin de dag met het ophalen van uw hotel in Amsterdam of een andere locatie naar keuze. Verlaat de stad richting Keulen en geniet onderweg van de vele verschillende landschappen. Kom aan in Keulen en begin het avontuur met een bezoek aan het populaire Chocolademuseum van de stad. Geniet daarna van de vrijheid om de bezienswaardigheden en monumenten te zien die u het meest interesseren. Hoogtepunten van de stad zijn de prachtige Dom van Keulen en het indrukwekkende Ludwig Museum. Aan het einde van een dag vol actie neemt u afscheid van de stad en begint u aan de terugreis naar Amsterdam.

  • Rondleidingen
  • Hop on, hop off-tours
  • Privétours
10 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Amsterdam

Welke topattracties zijn een must-see in Amsterdam?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Amsterdam?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Keukenhof

Overzicht activiteiten in Amsterdam

Wil je alle activiteiten in Amsterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 9.426 beoordelingen

Mis de kans van deze ervaring niet! De stad leren kennen is een unieke ervaring, we vonden het geweldig om te zien hoe klompen vanaf nul worden gemaakt en de kaasproeverij was heerlijk. De gids vertelde ons verschillende interessante feiten in verschillende talen. Sterk aanbevolen.

De rondvaart gaf ons een uitstekend overzicht van de geschiedenis van de stad en interessante bezienswaardigheden om later in onze reis te bezoeken.

Gemakkelijke toegang door de hele stad. Erg informatief. Tour is verdeeld in rode route en blauwe route. Verken beide routes. Goede prijzen!

Veel bezienswaardigheden tijdens de reis. Alles is geweldig, helaas is er niet veel tijd voor sightseeing op één dag.

Er zijn twee manieren om Amsterdam te ontdekken; Rondvaarten en hop on hop off cruises.